Bemutatkozás |

Orvosaink

Dr. Balogh György

Bőrgyógyász - onkológus – kozmetológus szakorvos


1985 óta foglalkozik bőrgyógyászattal. 1989-ig a Dél Budai Központi Bőr- és Nemigondozóban dolgozott, majd a Fővárosi István Kórház Onkodermatológiai és Kozmetológiai Ambulanciájának részlegvezető adjunktusa lett.

2001-ben a Skincare Plasztikai és Bőrgyógyászati Lézerklinikára került, ahol jelenleg is orvosigazgatóként dolgozik. Rendelőjében 10 éve oktatják a bőrgyógyászoknak az esztétikai szakmai gyakorlatot.

Az Introlíz Kereskedelmi Kft. oktatója, több éven át a L'Oreal La Roche Posey ambassadorja volt.

Immáron tíz éve folyamatosan rendel a Fehérhajó Revital Orvosi és Esztétikai Centerben.

Dr. Poroszkai Mária

Bőrgyógyász - kozmetológus szakorvos


Az általános bőrgyógyászat mellett fő érdeklődési területem az esztétikai bőrgyógyászat. A beavatkozások megtervezése során törekszem arra, hogy az eredmény minél természetesebb legyen. Maximális odafigyeléssel és gondossággal művelem hivatásomat és akkor vagyok a legboldogabb, ha a pácienseim elégedettek az eredmény láttán. A technikai és eljárási újdonságok folyamatos megismerése és elsajátítása érdekében rendszeresen részt veszek a legfontosabb szépészeti továbbképzéseken, konferenciákon. Hiszek abban, hogy a valódi szépség belülről fakad…, de néha nem árt egy kicsit rásegíteni.

Az egyetem elvégzése után bőrgyógyászati gyakorlatomat a SE Bőrklinikáján és a Szent István Kórház Bőrgyógyászati osztályán szereztem meg. Az általános bőrgyógyászat mellett, a bőronkológia, a nem gyógyuló lábszárfekélyek és a nyiroködema kezelésben is gyakorlatra tettem szert. A bőrgyógyászati szakvizsga után a XVIII. és a XXI. kerületi bőrgyógyászati szakrendelőkben dolgoztam. A lézerkezelések, az esztétikai beavatkozások elvégzését a Bársony Orvosesztétikában sajátítottam el. (botox, töltés, mezoterápia, Drakula terápia, FTC, lézeres arcfiatalítás, visszérkezelés, IPL kezelések stb.).
Jelenleg a Fehérhajó Revital Centerben várom szépülni és gyógyulni vágyó pácienseimet.

Dr. Szabó Gábor

Bőrgyógyász - kozmetológus szakorvos


1985-ben Szegeden végeztem el az orvosi egyetemet, majd 1990-ben Budapesten tettem le szakvizsgámat bőrgyógyászat-kozmetológiából.
1991-ben az ózdi BNG vezető főorvosa lettem, és mellette magánpraxist indítottam Budapesten, Miskolcon, és Egerben.

A klasszikus bőrgyógyászat mellett, esztétikai dermatológiával 25 éve foglalkozom. A páciensek igényeinek megfelelően szakmai ismereteimet folyamatosan bővítem.
1994-ben kaptam meg lézergyógyászati képesítésemet, gyakorlatomat Rubin, Erbium-és Neodimium-Yag lézerekkel szereztem. Nagy tapasztalatra tettem szert az elmúlt időszakban a bőrfiatalító eljárások terén: dolgozom villanófénnyel, lézerrel, rádiófrekvenciával, mikrotűs rádiófrekvenciával, végzek ráncfeltöltést, mezoterápiát, botox kezelést,PRP drakula terápiát, és vékonyszálas kontúrterápiát.
Nagyon fontos számomra a magas színvonalú szakmai munka, alkalmazkodva a páciens igényeihez.

   

 


Telefonos bejelentkezés:

+36 1 267 34 52
+36 30 838 02 38

Hírek

Arckontúrozás bioszálakkal

Arckontúrozás bioszálakkal

Akciók

Erdélyi Mónika bioszálak kombinációjával szépült!

tovább

Lézeres szőrtelenítés

Lézeres szőrtelenítés

Újdonságok

Nagy Alexa a lézeres szőrtelenítő kezelést választotta.

 

 

tovább

Szem alatti karikák elüntetése

Szem alatti karikák elüntetése

Hírek

Valkó Eszternek hyaluronsavval segítettük a szemek alatti karikák eltüntetésében!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-20 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni