Bemutatkozás |

Orvosaink

Dr. Balogh György

Bőrgyógyász - onkológus – kozmetológus szakorvos


1985 óta foglalkozik bőrgyógyászattal. 1989-ig a Dél Budai Központi Bőr- és Nemigondozóban dolgozott, majd a Fővárosi István Kórház Onkodermatológiai és Kozmetológiai Ambulanciájának részlegvezető adjunktusa lett.

2001-ben a Skincare Plasztikai és Bőrgyógyászati Lézerklinikára került, ahol jelenleg is orvosigazgatóként dolgozik. Rendelőjében 10 éve oktatják a bőrgyógyászoknak az esztétikai szakmai gyakorlatot.

Az Introlíz Kereskedelmi Kft. oktatója, több éven át a L'Oreal La Roche Posey ambassadorja volt.

Immáron hét éve folyamatosan rendel a Fehérhajó Revital Orvosi és Esztétikai Centerben.

Dr. Poroszkai Mária

Bőrgyógyász - kozmetológus szakorvos


Az általános bőrgyógyászat mellett fő érdeklődési területem az esztétikai bőrgyógyászat. A beavatkozások megtervezése során törekszem arra, hogy az eredmény minél természetesebb legyen. Maximális odafigyeléssel és gondossággal művelem hivatásomat és akkor vagyok a legboldogabb, ha a pácienseim elégedettek az eredmény láttán. A technikai és eljárási újdonságok folyamatos megismerése és elsajátítása érdekében rendszeresen részt veszek a legfontosabb szépészeti továbbképzéseken, konferenciákon. Hiszek abban, hogy a valódi szépség belülről fakad…, de néha nem árt egy kicsit rásegíteni.

Az egyetem elvégzése után bőrgyógyászati gyakorlatomat a SE Bőrklinikáján és a Szent István Kórház Bőrgyógyászati osztályán szereztem meg. Az általános bőrgyógyászat mellett, a bőronkológia, a nem gyógyuló lábszárfekélyek és a nyiroködema kezelésben is gyakorlatra tettem szert. A bőrgyógyászati szakvizsga után a XVIII. és a XXI. kerületi bőrgyógyászati szakrendelőkben dolgoztam. A lézerkezelések, az esztétikai beavatkozások elvégzését a Bársony Orvosesztétikában sajátítottam el. (botox, töltés, mezoterápia, Drakula terápia, FTC, lézeres arcfiatalítás, visszérkezelés, IPL kezelések stb.).
Jelenleg a Fehérhajó Revital Centerben várom szépülni és gyógyulni vágyó pácienseimet.

Dr. Szabó Gábor


1985-ben Szegeden végeztem el az orvosi egyetemet, majd 1990-ben Budapesten tettem le szakvizsgámat bőrgyógyászat-kozmetológiából.
1991-ben az ózdi BNG vezető főorvosa lettem, és mellette magánpraxist indítottam Budapesten, Miskolcon, és Egerben.

A klasszikus bőrgyógyászat mellett, esztétikai dermatológiával 21 éve foglalkozom. A páciensek igényeinek megfelelően szakmai ismereteimet folyamatosan bővítem.
1994-ben kaptam meg lézergyógyászati képesítésemet, gyakorlatomat Rubin, Erbium-és Neodimium-Yag lézerekkel szereztem. Nagy tapasztalatra tettem szert az elmúlt időszakban a bőrfiatalító eljárások terén: dolgozom villanófénnyel, lézerrel, rádiófrekvenciával, mikrotűs rádiófrekvenciával, végzek ráncfeltöltést, mezoterápiát, botox kezelést,PRP drakula terápiát, és vékonyszálas kontúrterápiát.
Nagyon fontos számomra a magas színvonalú szakmai munka, alkalmazkodva a páciens igényeihez.

Dr. Sashegyi Mihály

Plasztikai és helyreállító sebész


Mindenki egyedi, ezért ajánlunk mindenkinek személyes konzultációt. Mindannyiunk jó közérzetéhez fontos a kiegyensúlyozottság és, hogy önmagunkkal harmóniában legyünk: ennek egyik fontos összetevője a külső megjelenés. Senki sem lehet maradéktalanul boldog, ha nincs megelégedve külsejével, mivel a test és lélek harmóniája nagyon fontos.

Szaktudásom és 17 éves műtéti tapasztalatom (több mint 1000 önállóan elvégzett plasztikai és rekonstrukciós műtét) segíthet Önnek, hogy veleszületett vagy szerzett, esztétikailag hátrányos elváltozásokat korrigáljunk, ill. előnyössé alakítsunk.

Ez nem csak külsőleg nyújt változást, hanem szükséges lehet önbizalmának megerősítésében, elképzelései, vágyai megvalósításában.

 


Telefonos bejelentkezés:

+36 1 267 34 52
+36 30 838 02 38

Hírek

Melanoma szűrés

Melanoma szűrés

Akciók

Két felnőtt bejelentkezése esetén a második személy vizsgálata 50 %-kal kedvezőbb.

 

tovább

Happy Lift TM kezelés

Happy Lift TM kezelés

Újdonságok

Tallós Rita a Happy Lift kezelést választotta.

 

 

tovább

Arckontúrozás bioszálakkal

Arckontúrozás bioszálakkal

Hírek

Erdélyi Mónika bioszálak kombinációjával szépült!

tovább

Vivace Revital Plusz

Vivace Revital Plusz

Média

Sári Évi Vivace Revital Plusz kezeléssel szépült.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-20 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni