A dermatológia és az esztétikai dermatológia fontossága (2. rész)

Ki gondolta volna, hogy a dermatológia, a kozmetológia, illetve az esztétikai kezelések a XXI. század egyik legkeresettebb orvostudományi ágazatává válnak?

Az embereket mindig is felettébb érdekelte a kinézetük, testük és bőrük egészsége, szépségük megőrzése. Ettől függetlenül napjainkban még inkább keresettebbek a szépészeti beavatkozások és esztétikai kezelések, mint eddig valaha. Ennek hatására egyre több beavatkozás, kezelés és szolgáltatás megalkotása a szakemberek célja, hogy hozzásegítse a hölgyeket és urakat a kívánt küllem eléréséhez.

Az egyik, talán legfontosabbnak tartott esztétikai kezelések a ráncok eltűntetésével kapcsolatosak. Lehet szó ajak és ráncfeltöltésről, frakcionált lézeres kezelésekről és rádiófrekvencia használatáról vagy épp biofonal alkalmazásáról, minden beavatkozásnak ugyanaz a célja. De ide sorolható még a botulinum toxinos ránckezelés, a szemkörnyék fiatalítás és a tartós mélyhidratálás is. Ezek a kezelések egytől egyik a fiatalos, üde és egészséges bőr, illetve kinézet elérését szolgálják, melyek műtéti beavatkozás nélkül hatnak a szervezetre és hatásuk akár hónapokig is élvezhető.

Ezen esztétikai kezelések mellett érdemes szót ejteni a dermatológia azon szolgáltatásairól is, melyek végzése a testi elváltozások megszűntetésére irányulnak. Ilyen probléma lehet a jóindulatú bőr és szemölcs növekedés, valamint az akne, illetőleg egy túlzott növekedésnek induló anyajegy megjelenése.

A bőr szépségének élvezete mellett igen fontos a haj egészségének megtartása is, melyre külön orvosok szakosodnak. Leggyakoribb probléma a hajszálak elvékonyodása és kihullása, mely okainak felderítésére számos módszer és lehetőség közül válogathatunk.

Mindezek mellett a köröm elváltozásainak kezelésére is fordulhatunk a dermatológia szakembereihez, akik könnyedén orvosolják a benőtt körmök okozta fájdalmakat és a körömgombával együtt járó kellemetlenségeket.


Hírek

Arckontúrozás bioszálakkal

Arckontúrozás bioszálakkal

Akciók

Erdélyi Mónika bioszálak kombinációjával szépült!

tovább

Lézeres szőrtelenítés

Lézeres szőrtelenítés

Újdonságok

Judy, énekesnő kipróbálta lézeres szőrtelenítő kezelésünket.

 

 

tovább

Szem alatti karikák elüntetése

Szem alatti karikák elüntetése

Hírek

Valkó Eszternek hyaluronsavval segítettük a szemek alatti karikák eltüntetésében!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-19 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni