Beszéljünk a striákról (3. rész)

A striák megelőzésére a legjobb, amit tehetünk, hogy megfelelő mennyiségű vizet iszunk, odafigyelünk a helyes, antioxidánsokban gazdag táplálkozásra. Illetve, az is segít, ha próbáljuk elkerülni a hirtelen súlygyarapodást és használjunk hidratáló, A és E vitaminokban különösen gazdag krémeket és olajokat. Sokan mindezt megteszik, ám mégis kialakulnak a striák. Ők többnyire egy öröklött hajlammal születtek, így számukra a meglevő striák eltüntetése a fontos.

Rossz hír, hogy tökéletesen eltüntetni soha nem őket. Ellenben vannak olyan kezelések, amikkel hatékonyan lehet csökkenteni a láthatóságukat. Meg kell említeni, hogy a friss striák kezelése könnyebben megy, mint a több éve kialakultaké. Akinek már volt dolga striákkal biztosan tudja, hogy a kialakulássukkor a legszembetűnőbbek, ilyenkor lila és vörös árnyalatúak. De ezután idővel elkezdenek maguktól visszahúzódni és kevésbé láthatóvá válni. A kezelésekkel ezt a folyamatot lehet gyorsítani, és a további csíkokat halványítani.

A striák elleni kezeléseknél meg kell említeni a VelaShape kezelést. Ennek a különleges kezelésnek a zsírbontáson kívül, rendkívül jó hatása van a striák elhalványítására. Négy különböző hatás érvényesül egyszerre a kezelések alatt, ami az infravörös fény, mechanikus görgőfejek, rádiófrekvenciás energia és a vákuum. A kezelést kúraszerűen kell alkalmazni, hetente 1 kezelést 6 héten át. Hatására a striák egészen elhalványulnak, szinte alig észrevehetők lesznek.


Hírek

Arckontúrozás bioszálakkal

Arckontúrozás bioszálakkal

Akciók

Erdélyi Mónika bioszálak kombinációjával szépült!

tovább

Lézeres szőrtelenítés

Lézeres szőrtelenítés

Újdonságok

Judy, énekesnő kipróbálta lézeres szőrtelenítő kezelésünket.

 

 

tovább

Szem alatti karikák elüntetése

Szem alatti karikák elüntetése

Hírek

Valkó Eszternek hyaluronsavval segítettük a szemek alatti karikák eltüntetésében!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-20 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni