Bőrünk tavaszi felkészítéséről általánosságban (3.rész)

Ha magunk mögött hagyjuk a zord hónapokat, érdemes átvizsgálnunk azokat a termékeket, melyek fürdőszobaszekrényünkben lapulnak. A hideg és szeles idő megköveteli a zsírosabb, tartalmasabb és erősebb arckrémek alkalmazását, amik összetevőik révén felkészítik bőrünket az időjárás viszontagságaira.

Ha beköszönt a tavasz, az enyhébb idő újabb kihívásokat tartogat szervezetünk és bőrünk számára. Ilyenkor érdemes régi arckrémünket leváltani az A-vitamin származékát, azaz retinolt 1%-ban tartalmazó készítményre. A retinol áldásos hatásai közé tartozik, hogy összehúzza a pólusokat, a finom ráncokat kisimítja, illetve az aknék, vagyis pattanások finom kezelésére is alkalmas.

Az akné szakszerű ápolására egyébként tavasszal még nagyobb szükség van, mint a téli hónapokban, hiszen a hideg valamelyest visszafogja a túlzott faggyútermelődést. Az idő enyhülésével viszont a kellemes meleg kedvez az aknék képződésének, ezért az arcbőr megfelelő kezelésére is nagyobb hangsúlyt kell fektetni. A gyulladás jelentkezhet akár az arcunkon, akár egyéb testrészeinken, de a kezelés mindig hasonlóképpen történik. Ha nem vagyunk biztosak abban, hogy miképpen kell bőrünket ápolni, a gyulladt területeket kezelni, érdemes szakember segítségét igénybe venni. Sok esetben szalicilsavas kezeléseket és azt tartalmazó termékeket szoktak a figyelmünkbe ajánlani, mely a faggyútermelés csökkentéséért felelős, a pólusokat tisztítja, illetve az elhalt hámsejteket is eltávolítja.

És, ha már a tavasznál tartunk, ebben az időszakban egyébként is érdemes ellátogatni a megfelelő szakemberhez és egy általános jellegű állapotfelmérésben kérni a segítségét. Ilyen alkalmakkor megvizsgálják az arcbőr pillanatnyi állapotát, és az aktuális igényeknek, netán felmerülő problémáknak és kérdéseknek megfelelő válaszokkal, valamint kezelésekkel tudnak segíteni.


Hírek

Arckontúrozás bioszálakkal

Arckontúrozás bioszálakkal

Akciók

Erdélyi Mónika bioszálak kombinációjával szépült!

tovább

Happy Lift TM kezelés

Happy Lift TM kezelés

Újdonságok

Tallós Rita a Happy Lift kezelést választotta.

 

 

tovább

Szem alatti karikák elüntetése

Szem alatti karikák elüntetése

Hírek

Valkó Eszternek hyaluronsavval segítettük a szemek alatti karikák eltüntetésében!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-20 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni