Fiatalos arcbőr érett korú hölgyek számára (2.rész)

A műtét nélküli arcfiatalítást eredményező eljárás, a rádiófrekvenciás kezelés termikus és az elektromágneses hatással rendelkezik, melyek a bőr minden rétegében pozitív változást eredményeznek.

Orvosi körökben már jól ismert tény, hogy az elektromágneses hullámok kedvező hatással vannak az extracelluláris, vagyis a sejten kívüli térben.

A rádiófrekvenciás kezelés termikus hatását említve, mindenképpen szólni kell a bőr enzimjeinek aktiválásáról és a sejtek anyagcseréjének felgyorsulásáról is. A nagyobb oxigén felhasználásnak köszönhetően javul a sejtek szállító és szűrő funkciója. Mindezek következtében pozitív változás figyelhető meg a bőr PH értékének alakulásában is. Egy bizonyos kort megélve sokan tapasztalnak microcirkuláris zavart, tehát a vérkeringési probléma megjelenése nem ritka a középkorú vagy annál idősebb hölgyek esetében. Ez a kellemetlen zavar is megszűntethető a rádiófrekvenciás kezelés segítségével, mely vérbőséget okoz és ez biztosítja a megfelelő vérkeringést. Ezek mellet hatására javul a sejtek tápanyagfelvétele, illetve a salakanyagok leadása is. A megfelelő szöveti oxigenizáció, vagyis oxigén ellátás segítségével megszűntethető a szöveti acidózis, tehát a vér elsavasodása. Azok, akik alkalmazzák a rádiófrekvenciás kezelést, a nyirok optimális áramlásában is bízhatnak, ami ugyancsak segít az alapállomány funkcióinak javításán, vagyis a szállító és szűrő funkciók serkentésén. A rádiófrekvenciás kezelés alkalmazásával az egész test immunrendszere javul, így számtalan betegségtől és fertőzéstől óvja meg igénylőjét.

Ha Ön is feszesebb, egészségesebb és élettel telibb arcbőrre, illetve dekoltázsra vágyik, kérje munkatársaink segítségét és biztosan nem fog csalódni.


Hírek

Arckontúrozás bioszálakkal

Arckontúrozás bioszálakkal

Akciók

Erdélyi Mónika bioszálak kombinációjával szépült!

tovább

Happy Lift TM kezelés

Happy Lift TM kezelés

Újdonságok

Tallós Rita a Happy Lift kezelést választotta.

 

 

tovább

Szem alatti karikák elüntetése

Szem alatti karikák elüntetése

Hírek

Valkó Eszternek hyaluronsavval segítettük a szemek alatti karikák eltüntetésében!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-20 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni