Hasi zsírtömeg veszélyei

Mérjük meg derékbőségünket, az eredmény megmutatja, hogy sok-e a hasüregi zsírunk vagy éppen jó. Nőknél 80 cm, férfiaknál 90 centiméter fölötti érték már zsigeri zsír felhalmozódást jelent. Sajnos a mérleg, de még a testtömeg-indexszámítással sem tudjuk megállapítani, hogy szervezetünkben mennyi a zsigeri zsír. Sajnos a zsigeri zsírok felhalmozódása ellen nincs gyógyszer. Étkezésünk minősége segíthet csökkenteni a hasi zsírpárnákat. Kerüljük a finomított szénhidrátokat, a zsírokat, növeljük meg a rostbevitelt szervezetünkbe.

A hasi zsírtömegtől nem csak esztétikai okok miatt kell megszabadulnunk. A zsigeri zsír hormonszerű anyagokat termel. Olyan molekulák szabadulnak fel belőle, amelyek nagyon komoly betegségeket okozhatnak.

BIA-mérés (Bioelektromos Impedancia Analízis)

A BIA (Bioelektromos Impedancia Analízis), azaz testösszetétel mérésből minderre választ kaphatunk. Ez alatt a néhány perces, teljesen fájdalommentes mérés alatt pontos képet kapunk a szervezet zsírtartalmáról, izomállományáról, sejtközi és sejten kívüli folyadéktartalmáról és az alapanyagcseréről is.

A BIA -mérés során láthatjuk, hogy a szervezet zsírmennyisége egészséges határon belül van-e, hiszen bizonyos mennyiségű zsírra a szervezetnek feltétlenül szüksége van.

Ha az izom–víz-zsír arány nem megfelelő, az általában táplálkozási hibákra, helytelen életmódra, anyagcserezavarra, vagy túledzésre vezethető vissza.


Hírek

Arckontúrozás bioszálakkal

Arckontúrozás bioszálakkal

Akciók

Erdélyi Mónika bioszálak kombinációjával szépült!

tovább

Lézeres szőrtelenítés

Lézeres szőrtelenítés

Újdonságok

Judy, énekesnő kipróbálta lézeres szőrtelenítő kezelésünket.

 

 

tovább

Szem alatti karikák elüntetése

Szem alatti karikák elüntetése

Hírek

Valkó Eszternek hyaluronsavval segítettük a szemek alatti karikák eltüntetésében!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-19 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni