Így védd és ápold arcbőrödet nyáron

A nyári hónapokban a meleg időjárás rengeteg bőrápolási kihívást jelent. Extrán fontos a megfelelő hidratálás és a napvédelem.  Ha szeretnénk, hogy arcbőrünk a nyári szezonban is egészséges legyen, fogadjuk meg ezt a néhány bőrápolási tanácsot.

Fontos, hogy legyen egy kialakult bőrápolási rutinunk, amit otthon, vagy akár utazás alatt is tartani tudunk. A bőrápolási rutinunk nyáron lehet egy kissé lazább.

A nyári meleg és páratartalom végett válasszunk például egy kíméletes, könnyed, habzó arclemosót a nehezebb krémes, vagy olajos arctisztítók helyett.

Érdemes nyárra egy könnyedebb hidratáló krémet is beszereznünk. A vastag, nehéz krém réteg a pólusok eldugulásához, gyulladáshoz és pattanások kialakulásához vezethet, különösen, ha a bőrünk alapból is zsíros.

A fényvédők használata nyáron szinte kötelező. Ne higgyük azt, hogy csak strandoláshoz, vagy akkor szükséges, ha hosszabb ideig tartózkodunk a napon. Akár csak munkába menet, vagy a közeli pékséghez átsétálva is ugyan úgy érik a káros napsugarak bőrünket.

Ne feledkezzünk meg a szabadon lévő további testrészeinkről sem: a kézfej, kar, lábfej, nyak, fülek és az ajkak számára is védelmet nyújt egy magas faktorszámú napvédő. Fontos észben tartanunk, hogy a fényvédőt érdemes néhány óránként újra felvinni az érintett területekre. Erről akár figyelmeztetőt is beállíthatunk a telefonunkba, hogy biztosan ne feledkezzünk meg róla.


Hírek

Velashape kezelés

Velashape kezelés

Akciók

Ada a karcsúsító Velashape kezelésen járt!

tovább

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

Újdonságok

Dombóvári Vanda hárompontos arcemeléssel szépült.

 

 

tovább

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

Hírek

Polgár Tünde kipróbálta a lézeres szőrtelenítést!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-19 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni