Kézápolás

Manapság egyre több olyan embert lehet látni, akik a koruknál sokkal fiatalosabb, ragyogóbb és simább az arcbőrrel büszkélkedhetnek. Csak az arcuk láttán több évet is letagadhatnának. De ha megnézzük a kezüket, látszik, hogy a fiatalos arcbőr egy remek ránctalanító kezelés eredménye csupán. Akit nem csak az arca, hanem az egész testének összhatása érdekel, mindenképpen foglalkoznia kell a kezei állapotával is. A kezünk a legfontosabb segítőnk a mindennapi teendők során és nagyon sok káros hatásnak van kitéve, amik mind hozzájárulnak a kéz az idő előtti öregedéséhez.

Az egyik ilyen hatás akármilyen furcsa, a kézmosás. A túl gyakran és nem megfelelő szappannal végzett kézmosás száríthatja a kéz bőrét, amitől ráncos és durva tapintású lesz. A szárító hatás a téli időszakra különösen jellemző, hiszen a benti száraz meleg és a jóleső forró fürdők mind szárító hatással vannak a bőrre.

 Az UV ártalmakról sem szabad megfeledkezni, ugyanis a kezünket sokszor elfelejtjük megóvni a káros sugárzással szemben. Sok arckrém, ajakbalzsam és napszemüveg is UV védelemmel látja el az arcunkat és szemünket, de a kezünket aligha kenjük UV védős krémmel a strandon való naptej használattól eltekintve. Tehát a kézfejünk télen-nyáron szélsőségeknek lehet kitéve.

A probléma megelőzése mindig jobb, mint az utólagos kezelés. Ebben az esetben ne csak az arcunkra figyeljünk bőrápolási szempontból, hanem a kezünkre is. Próbáljunk bőrbarát termékeket használni a kézfejre, alkalmanként készítsünk tápláló kézpakolást, és ne feledkezzünk meg a kézfej naptejjel való bekenéséről. Ha pedig már úgy érezzük, hogy nem segítenek a felsorolt praktikák, érdemes VIVACE frakcionált mikrotűs rádiófrekvenciás kezeléssel, Erbium-YAG lézerkezeléssel vagy IPL villanófényes terápiával megpróbálkozni. A kezelések bizonyítottan eredményesen használhatók a kézfej rugalmasságának és szépségének helyreállításában.


Hírek

Arckontúrozás bioszálakkal

Arckontúrozás bioszálakkal

Akciók

Erdélyi Mónika bioszálak kombinációjával szépült!

tovább

Lézeres szőrtelenítés

Lézeres szőrtelenítés

Újdonságok

Judy, énekesnő kipróbálta lézeres szőrtelenítő kezelésünket.

 

 

tovább

Szem alatti karikák elüntetése

Szem alatti karikák elüntetése

Hírek

Valkó Eszternek hyaluronsavval segítettük a szemek alatti karikák eltüntetésében!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-20 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni