Magyar Dermatológiai Társulat XVII. Kozmetológiai Kongresszusa 2017.

Az idei évben ismételten megrendezésre kerül a Magyar Dermatológiai Társulat Kozmetológiai Kongresszusa, melynek szervezői minden szakmabelit várnak szeretettel Debrecenben. Az érdeklődők immáron hetedik alkalommal vehetnek részt a Magyar Dermatológiai Társulat Kozmetológiai Kongresszusának négy napos programsorozatán, mely június 22-én veszi kezdetét.

A rendezvény ideje alatt számos szaktekintély előadása és különböző továbbképzések várják az érdeklődőket. Számos érdekességről és megannyi technológiai újításról lesz szó a rendezvény ideje alatt, valamint a sokakat régóta foglalkoztató kérdésekre is választ kaphat a hallgatóság. Az előadók igyekeznek komplex képet kialakítani a kozmetikai és egyéb szépészeti, valamint esztétikai témákat illetően. A szervezők olyan előadók segítségét kérték, akik a legújabb módszerek, technikák és eszközök ismerői. Akik nyitottak az újításokra, de a régi, jól bevált megoldásokat sem vetik el. A rendezvény ideje alatt számos új terápiás módszer bemutatására kerül majd sor, melyeknek elismert szaktekintélyei megosztják tapasztalataikat a hallgatósággal. A sokakat foglalkoztató kéz esztétikájáról is szó esik majd, és nem feledkezhetünk meg a nemzetközi trendek bemutatásáról sem.

Az új témák mellett ismét szó fog esni a már jól meg szokott, de még mindig érdekes örökzöldekről is, mint például a lézerkezelés. Az elmúlt évek tapasztalataira építve a Magyar Dermatológiai Társulat Kozmetológiai Kongresszus szervezői idén is nagy hangsúlyt fektetnek a gyakorlati továbbképzésre. Ennek köszönhetően lehetőség nyílik nem csak az elméleti tudás átadására, hanem a gyakorlati tapasztalatok megosztására, valamint néhány praktika ellesésére is. A résztvevők jelen lehetnek a különböző esztétikai és sebészeti eljárások bemutatóján, illetőleg a szakmai fortélyok és érdekes fogások seregszemléjén is.

Arról nem is beszélve, hogy a Magyar Dermatológiai Társulat Kozmetológiai Kongresszus lehetőséget biztosít értékes szakmai kapcsolatok kialakítására, melyek a jövőbeni közös és gyümölcsöző együttműködés reményét hordozhatják magukban.

Hírek

Arckontúrozás bioszálakkal

Arckontúrozás bioszálakkal

Akciók

Erdélyi Mónika bioszálak kombinációjával szépült!

tovább

Lézeres szőrtelenítés

Lézeres szőrtelenítés

Újdonságok

Judy, énekesnő kipróbálta lézeres szőrtelenítő kezelésünket.

 

 

tovább

Szem alatti karikák elüntetése

Szem alatti karikák elüntetése

Hírek

Valkó Eszternek hyaluronsavval segítettük a szemek alatti karikák eltüntetésében!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-20 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni