Mitől öregszünk (2. rész)

Hasi zsírtömeg

Nem csak a szabad gyököktől öregszünk, hanem a hasfalra lerakódott zsírtól is. A duci has azért is sokkal több, mint szépséghiba, mert a hasi zsír különleges zsír. Olyan vegyi üzemhez hasonlítható, mely mérgekkel árasztja el a testet, ezek hatására pedig megemelkedik a vércukor- és a koleszterinszint, valamint a vérnyomás. A koleszterin pedig a szív és az erek öregedéséért felelős.

Aki meghalad bizonyos derékbőséget, annál veszélybe kerül az egész érrendszer. A vércukor- és a vérzsír-tartalom kérdésében a derékbőség döntő, nem a testsúly, hiszen a normál testsúlyú embernek is lehet kis pocakja. Ezért fontos, hogy a nők derékbősége legfeljebb 80, a férfiaké legfeljebb 94 centi legyen.

 

Stressz

Krónikus stressz esetén a testben nagyon sok kortizol hormon termelődik. Ráadásul a kortizol hormon öregíti a bőrt, és elősegíti a kötőszövetek lebomlását – tehát a kortizoltól elvékonyodik a bőr.

 

Hormonok

A kor előrehaladtával bizonyos hormonok termelése jelentősen lecsökken. A legdrasztikusabb a csökkenés az ösztrogén nevű női nemi hormonnál, mely pár év alatt szinte teljesen elapad. Az ösztrogén segít a bőrnek megtartani a nedvességet, ettől lesz sima és üde, szabályozza a bőr felső hámrétegének megújulását, és a kollagén-rostok anyagcseréjét. Ha lecsökken az ösztrogén-szint, lebomlik a bőr kollagén-váza, sokkal vékonyabb és szárazabb lesz.


Hírek

Arckontúrozás bioszálakkal

Arckontúrozás bioszálakkal

Akciók

Erdélyi Mónika bioszálak kombinációjával szépült!

tovább

Lézeres szőrtelenítés

Lézeres szőrtelenítés

Újdonságok

Judy, énekesnő kipróbálta lézeres szőrtelenítő kezelésünket.

 

 

tovább

Szem alatti karikák elüntetése

Szem alatti karikák elüntetése

Hírek

Valkó Eszternek hyaluronsavval segítettük a szemek alatti karikák eltüntetésében!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-19 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni