Néhány jó tanács az IPL szőrtelenítéssel kapcsolatban

Ha szeretnénk az IPL szőrtelenítés lehetőségével élni, érdemes egy régóta szakmában dolgozó, jó hírnévnek örvendő kozmetikust felkérni a feladatra. Ez azért kiemelkedően fontos, mert egy IPL szőrtelenítést végző készülék nagy teljesítménnyel dolgozik és szakavatatlan kezekben komoly sérülést is okozhat.  Többek között a bőr égéséhez is vezethet, ha nem megfelelően használják a berendezést.

Kizárólag a megfelelő bőr- és szőrtípussal rendelkező embereknek ajánlott az IPL szőrtelenítés. Tehát csak fehér bőrrel és sötétebb szőrzettel rendelkező személyek számára biztonságos a szolgáltatás igénylése, hiszen a készülék sugarai a kezelt bőrfelület sötétebb területein nyelődnek el.

Az IPL szőrtelenítést a nyári hónapok kivételével bármikor elvégezhető, hiszen kellő időt kell szánni a gyógyulásra is, amikor nem éri nap az adott testrészt.

A kezelni kívánt bőrfelületről a szőrt érdemes leborotválni az IPL szőrtelenítés előtt körülbelül egy héttel. Célszerű a kezelés előtti egy hónapban az epillálást hanyagolni. Ha mindenképpen szeretne valaki sima lábbal, karral és intim testrészekkel büszkélkedni, akkor csak a borotvához érdemes nyúlni. 

Az IPL szőrtelenítést megelőzően semmilyen kozmetikumot nem ajánlott használni. Mellőzendő a testápoló, a különféle krémek, a smink, illetve a parfüm is.

Az IPL szőrtelenítés közben semmiképpen nem célszerű a villanófénybe nézni, ha pedig az arcot kezelik a készülékkel, akkor mindenképp védőszemüveg viselését ajánljuk.

Abban az esetben, ha Ön rendelkezik saját IPL szőrtelenítést végző géppel, akkor ajánlott a legkisebb fokozattal kezdeni és egységenként emelni az intenzitást. Így érdemes kitapasztalni, hogy melyik az az intenzitás, ami az Ön számára megfelelő. A kezelést követően pedig gondoskodni kell bőre megfelelő védelméről, óvni kell a leégéstől.


Hírek

Arckontúrozás bioszálakkal

Arckontúrozás bioszálakkal

Akciók

Erdélyi Mónika bioszálak kombinációjával szépült!

tovább

Lézeres szőrtelenítés

Lézeres szőrtelenítés

Újdonságok

Judy, énekesnő kipróbálta lézeres szőrtelenítő kezelésünket.

 

 

tovább

Szem alatti karikák elüntetése

Szem alatti karikák elüntetése

Hírek

Valkó Eszternek hyaluronsavval segítettük a szemek alatti karikák eltüntetésében!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-20 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni