Vitaminok az egészség jegyében

Mint tudjuk, a vitaminoknak rengeteg jótékony hatása van a szervezetünkre, ezért érdemes lehetőségeinkhez mérten például zöldségek és gyümölcsök formájában magunkhoz venni a napi szükséges mennyiséget, hogy szervezetünket belülről táplálják. A bevitt vitaminok energiát nem termelnek és napi szinten elég belőlük minimális mennyiséget fogyasztani, hogy kifejtsék szervezetünkre jótékony hatásaikat. Érdemes odafigyelni testünk jelzéseire, hiszen szerveink nem megfelelő működése, és a különféle testi elváltozások, például kiütések vagy hajhullás jelenthetik bizonyos vitaminok és árványi anyagok hiányát is akár. De nem kell ilyenkor aggódni, hiszen a szükséges vitaminok és nyomelemek bevitele meg is tudja szüntetni a tüneteket és a problémákat.

Bőrünk az a szervünk, mely közvetlenül találkozik környezetünkkel és a leghamarabb itt vehetjük észre testi elváltozásaink jeleit. Nézzük meg, bizonyos vitaminok milyen hatással vannak szervezetünk és bőrünk egészségére!

A vitaminokat kétféle csoportba lehet osztani. Ez alapján beszélhetünk vízbe és zsírban oldódó vitaminokról. Az első csoportba tartozóakra jellemző a gyors felszívódás és kiürülés, valamint víz segítségével a táplálékból könnyen kioldhatóak. A zsírban oldódó vitaminok táplálékból csak zsíroldó szerek hatására oldódnak ki, lassan szívódnak fel és jellemző lehet rájuk a szervezetben történő felhalmozódás is. A vízben oldódó vitaminok közé sorolható az egész B vitamin csoport, a C, illetve a P vitaminok. A második csoport tagjai többek között az A, a D és az E vitamin, valamint zsírban oldódó vitamin a K is.


Hírek

Arckontúrozás bioszálakkal

Arckontúrozás bioszálakkal

Akciók

Erdélyi Mónika bioszálak kombinációjával szépült!

tovább

Lézeres szőrtelenítés

Lézeres szőrtelenítés

Újdonságok

Judy, énekesnő kipróbálta lézeres szőrtelenítő kezelésünket.

 

 

tovább

Szem alatti karikák elüntetése

Szem alatti karikák elüntetése

Hírek

Valkó Eszternek hyaluronsavval segítettük a szemek alatti karikák eltüntetésében!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-20 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni