Zsírbontás vagy zsírleszívás, rádiófrekvencia vagy műtét?

Fogas kérdés, de viszonylag elég könnyen mi magunk is megállapíthatjuk, hogy melyik eljárás segít rajtunk.

Hozzávalók: mérleg, tükör, BMI kalkulátor (testtömeg index)

Tükör: Nézzünk bele tükörbe – és hacsak nincs testkép zavarunk – máris megállapíthatjuk, hogy van-e rajtunk többletsúly vagy nincs.

Mérleg: Vegyük fel, ha kell a szemüvegünket, maradjunk mozdulatlanok, a mérleg bizony nem hazudik. Ezzel a módszerrel már azt is megtudhatjuk, hogy hány kilóval vagyunk súlyosabbak a kelleténél.

BMI kalkulátor: Keressünk egy BM kalkulátort. Írjuk be a súlyunkat – az igazit -, majd a magasságunkat.  A kalkulátor által kiszámolt adat konkrétan alátámaszthatja azt, amit a tükör és a mérleg megmutatott.

A felhalmozott zsír eltüntetése nagyon nehéz. Nem boldogít bennünket, az a tény sem, hogy sok esetben nem kizárólag a mi hibánk a ránk rakódott „háj”. Sajnos a testtömeg kialakulását a genetika is befolyásolja, annyiban, hogy a szervezet zsírszövetei milyen mennyiségben és arányban oszlanak le a testünkön. Zsírsejtjeink száma gyermekkorunkban alakul, ki az évek száma nem növeli azokat. Ráadásul korunk előrehaladtával a meglévő zsírsejtek növekednek, térfogatuk tágul. Intenzív fogyókúra esetén sem csökken zsírsejtjeink száma, térfogata azonban csökkenthető.

Mit tehetünk?

A rendszeres mozgás és az átgondolt, életvitelünknek megfelelő étrenddel képesek lehetünk kordában tartani zsírsejtjeinket. Magas kalóriatartalmú étkezéseket kizárólag mozgással lehet kompenzálni. De vigyázzunk a zsírt nem szabad teljesen kiiktatni a szervezetünkből! A zsír védi a belső szerveinket, testünk hőmérséklet szabályozásában is nagy szerepe van, azon kívül a vitaminokat is tárolja.

Akkor, most zsírleszívás, vagy zsírbontás? Azzal, mindenki tisztában van, hogy csodaszerek nincsenek. Jó megoldások, viszont igen. A zsírsejtek hagyományos módon sosem tűnnek el.

Ne sajnáljunk időt és energiát fordítani a testalkatunkhoz megfelelő kezelés megtalálásához!  Nézzünk utána alaposan, hogy a nem kívánt zsírfelesleg eltávolításához elegendő-e a zsírbontás, vagy műtéti eljárásra van szükség. A zsírleszívást altatásban végzik, érzéstelenítéssel, de sajnos az érzéstelenítés elmúltával bizony erős fájdalmak lehetnek. A lábadozási idő is sokáig eltarthat. Ám vannak esetek, amikor a műtéti zsírleszívás mellett kel döntenünk, a megfelelő eredmény eléréséhez. Konzultáljunk orvossal!

Műtét nélküli eljárás a rádiófrekvenciás zsírbontás, ami egy veszélytelen beavatkozás. A kezelés fájdalommentes, a zsírleszíváshoz hasonló eredményt képes produkálni. Rádiófrekvencia, a vákuum terápia, a gördülő hengeres masszázs és az infravörös fényterápia együttes hatásával éri el zsírbontó eredményt. Szakembereink a Velashape kezelést javasolják, amely a rádiófrekvenciás energia a vákuum segítségével 5-15 mm-es mélységig képes lehatolni, a kontrollált hő bevitel hatására a zsírsejtek mérete, térfogata csökken. A Valeshape előnyeként említhetjük még, hogy az infravörös fény hatására a bőr rugalmasságát biztosító kollagén rostok termelődése fokozódik ráadásul a sejtek biokémiai aktivitása, mely feszesebb bőrt és jobb oxigenizációt is biztosít.


Hírek

Arckontúrozás bioszálakkal

Arckontúrozás bioszálakkal

Akciók

Erdélyi Mónika bioszálak kombinációjával szépült!

tovább

Lézeres szőrtelenítés

Lézeres szőrtelenítés

Újdonságok

Judy, énekesnő kipróbálta lézeres szőrtelenítő kezelésünket.

 

 

tovább

Szem alatti karikák elüntetése

Szem alatti karikák elüntetése

Hírek

Valkó Eszternek hyaluronsavval segítettük a szemek alatti karikák eltüntetésében!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-20 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni