Ajakfeltöltés

 

A bőr öregedése egy természetes, fiziológiás folyamat, amely összhangban van a kor előrehaladtával, az egész test működésében fokozatosan bekövetkező változásokkal. Az öregedés folyamatát leginkább genetikai adottságok, betegségek, az életmód és a külső tényezők együttesen befolyásolják.

A kor előrehaladtával a bőr veszít rugalmasságából. Csökken a kollagén, a rugalmas rostok száma, a bőr vízmegtartó képessége. Az alsó és a felső ajkak körül finomabb, a szájnyílásra merőleges irányú ránc alakul ki, az ajkak teltsége csökken.

Milyen cél elérésében segít a kezelés?

  • ajkak kontúrjának kiemelésében
  • az ajkak volumenének növelésében
  • az ajkak teltségének, hidratáltságának fokozásában
  • ajkak körüli ún. dohányzóráncok csökkentésében
  • aszimmetrikus ajkak korrigálásában
  • felső és / vagy alsó ajkak töltése

Kezelés alapelve

A felszínes és mélyebb ráncok kezelésére biztonságos, gyors és látványos megoldást nyújthat a hyaluronsavas szájfeltöltés. A hyaluronsav az emberi és állati bőrben természetes formában is megtalálható molekula, így a kezelés során az ajkak úgy válnak fiatalosan teltté, hidratálttá, hogy megőrzik természetességüket.

Az ajakfeltöltés időtartama körülbelül 20-40 perc. A töltőanyagot injekciós technikával, nagyon vékony tű segítségével juttatjuk a bőr alá. Amennyiben a szájfeltöltés során kezelendő terület előzetes érzéstelenítése szükséges, úgy azt a kezelés előtt 20 perccel alkalmazott érzéstelenítőkrémmel végezzük. Illetőleg, szükség és kérés esetén lidocainos injekciózást is alkalmazunk.

Hány alkalommal javasolt az ajakfeltöltés a tartós eredmény elérése érdekében?

Az injekciós ajakfeltöltés során a kívánt hatás már az első kezelés alkalmával elérhető, de az esetek egy részében további volumennövelés válhat szükségessé a teljes korrekció érdekében. Erre a kezelés után 2 héttel kerül sor.

Milyen mellékhatásokkal járhat a kezelés?

Az apró tűszúrások révén pici bevérzések, illetve a kezelt terület enyhe duzzanata előfordulhat, melyek azonban átmenetiek. Gondos előkészítéssel a felülfertőződés veszélye elkerülhető.

Szájfeltöltés során allergiás reakcióval vagy későbbi szövődményekkel (pl.: granulóma képződés) ritkán kell számolnunk.

Milyen eljárásokkal egészíthető ki a kezelés?

Szinte bármely más esztétikai bőrgyógyászati kezelésekkel együtt használható:

Bővebb információért kérje ki szakorvosa véleményét!

Ellenjavallatok

Akut, gyulladásos és lázas megbetegedések, bőrfertőzések, herpesz és egyes belgyógyászati kórképek, illetve autoimmun betegségek esetén nem alkalmazható a kezelés. Terhesség és szoptatás esetén a kezelés nem végezhető el, illetve véralvadásgátló készítmények szedése esetén sem javasoljuk (Aspirin, Heparin, Sincumar, stb.)

Az ajakfeltöltés ára

Jó tudni, hogy az ajakfeltöltés árak kialakítása számos tényezőtől függ.

Vagyis, ha a szájfeltöltés árakat szeretnénk meghatározni, akkor figyelembe kell venni a feltöltő anyag minőségét és a felhasználni kívánt mennyiséget, valamint típusát is. Emellett, a szájfeltöltés árát növeli maga a szolgáltatás nyújtásának egyszeri díja is.

A szájfeltöltés ára mindig egyedi, hiszen a páciens testi adottságaitól és persze igényeitől is függ. Tehát azt lehet mondani, hogy az ár változó, pontos összeg megállapítására mindig a konzultáció alkalmával kerül sor. Tájékoztató jelleggel elmondható, hogy az ajakfeltöltés ára általában 85 ezer forint, mely ár az egész ajak feltöltésére vonatkozik. De a páciens egyedi igényére való tekintettel a szájfeltöltés ára személyre szabható és változtatható.

 

 


Telefonos bejelentkezés:

+36 1 267 34 52
+36 30 838 02 38

Hírek

Arckontúrozás bioszálakkal

Arckontúrozás bioszálakkal

Akciók

Erdélyi Mónika bioszálak kombinációjával szépült!

tovább

Lézeres szőrtelenítés

Lézeres szőrtelenítés

Újdonságok

Judy, énekesnő kipróbálta lézeres szőrtelenítő kezelésünket.

 

 

tovább

Szem alatti karikák elüntetése

Szem alatti karikák elüntetése

Hírek

Valkó Eszternek hyaluronsavval segítettük a szemek alatti karikák eltüntetésében!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-19 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni