Dermaroller

A bőr öregedésének folyamatát két periódusra oszthatjuk: a kezdődő bőröregedés, amely 30 éves kor körül kezdődik és a kialakult bőröregedés, amely nagyjából 40 éves korra tehető.

A változások eredményeként a bőr fakóvá, mattá válik, veszít fiatalos ragyogásából, a bőr tartását és rugalmasságát adó rostok mennyiségi és minőségi változása miatt a bőr teltsége és rugalmassága csökken: megjelennek a felszínesebb és karakteresebb ráncok. A bekövetkező vízvesztés még jobban fokozza a bőr tónusvesztését és mélyíti a ráncokat.

A kezelés alapelve
A bőr a kor előrehaladtával bekövetkező változásainak korrekciójában, de akár a tág pórusosság, felszíni atrófiás hegek és striák kezelésében önállóan vagy más terápiával kombinálva kifejezetten jó megoldást nyújthat a dermaroller kezelés. A kezelés során különböző hosszúságú tűkkel sűrűn ellátott hengert görgetünk végig a bőrön, meghatározott metódus szerint.

Ezen mechanikai inger hatására fokozódik a kollagénrost - termelődés, a tűk által ejtett szúrcsatornák sebgyógyulási mechanizmus aktiválása révén regenerálódnak, mely a bőrfelszín megújulásához vezet. A megnyitott szúrcsatornákon keresztül a problémától függően speciális hatóanyag-kombinációk bejuttatására is van lehetőségünk.

Így azon túl, hogy a mikrosérülések révén a bőr felszínét megújítjuk, a mechanikai inger okozta kötőszöveti változás feszesebbé teszi bőrünket és a hatóanyagok révén a bőr táplálása és hidratálása is megtörténik.

Kinek ajánljuk?
Fiatalabb vendégeink esetén ezt a kezelést javasoljuk tág pórusosság mérséklésére, illetve korábbi aknés hegek kezelésére. A kor előrehaladtával leginkább bőrfeszesítés lehet a kezelés célja önállóan, illetve más kezelésekkel kombinálva.

Milyen cél érdekében?

  • bőrfelszín megújítása

  • bő feszességének fokozása

  • tág pórusosság mérséklése

  • atrófiás hegek

Hány alkalommal javasolt a kezelés a tartós eredményhez?
3-4 hetente ismételjük a kezelést, mivel az adott válaszreakció egyénenként különböző lehet, ezért 4-10 kezelés is szükségessé válhat a kúra során.

A kezelés időtartama
A kezelendő terület fertőtlenítését követően érzéstelenítő krémet alkalmazunk, szubjektív panaszok enyhítésére. A kezelt terület nagyságától függően a kezelés időtartama 0,5-1 óra.

Milyen mellékhatásokkal járhat a kezelés?
Gondos előkészítés és a sterilitás szabályainak betartásával, a felülfertőződés kockázata minimálisra csökkenthető. A szúrcsatornák a kezelést követően 1-2 órán át nyitva vannak, esetleg néhány helyen apró bevérzés észlelhető, aznap nem javasoljuk a smink alkalmazását. A kezelés időtartama alatt fényvédelemről gondoskodni kell!

Ellenjavallatok
Akut, gyulladásos és lázas megbetegedések, bőrfertőzések, egyes belgyógyászati kórképek, autoimmun betegségek, valamint vérzékenység, terhesség és szoptatás esetén a kezelés nem alkalmazható.

Milyen eljárásokkal egészíthető ki a kezelés?


A kezelés ára:

10.000 Ft - tól

Telefonos bejelentkezés:

+36 1 267 34 52
+36 30 838 02 38

Hírek

Arckontúrozás bioszálakkal

Arckontúrozás bioszálakkal

Akciók

Erdélyi Mónika bioszálak kombinációjával szépült!

tovább

Lézeres szőrtelenítés

Lézeres szőrtelenítés

Újdonságok

Judy, énekesnő kipróbálta lézeres szőrtelenítő kezelésünket.

 

 

tovább

Szem alatti karikák elüntetése

Szem alatti karikák elüntetése

Hírek

Valkó Eszternek hyaluronsavval segítettük a szemek alatti karikák eltüntetésében!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-19 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni