Frakcionált szén-dioxid lézeres kezelés

 

Örömmel tájékoztatjuk régi és leendő kedves pácienseinket, hogy a Fehérhajó Revital Centerben elérhetővé vált a lézerkezelések közül a leghatékonyabb arcfiatalító és bőrmegújító eljárás a frakcionált szén-dioxidos lézerkezelés.
 

Miért ilyen hatékonyak a frakcionált CO2 lézerrel végzett kezelések?

Azért, mert a lézersugarak energiája apró tűszúrásnyi nyalábok formájában éri el a bőr, a nyalábok között az ép rész felől a regenerálódás könnyebben és gyorsabban zajlik le. A páciens bőrének megfelelően, egyénre szabott kezelési lehetőségeink vannak, hiszen a lézernyalábok mélységét, sűrűségét és energia nagyságát is tudjuk változtatni. A beállítások során figyelembe vesszük a páciens igényeit, mely lehet egy arcfiatalító, bőrfrissítő enyhébb kezelés, illetve egy agresszívabb beállítást igényel amennyiben aknés heges bőr szeretnék javítani.

 

Hogyan hat a frakcionált szén-dioxid lézer?

Ahogy a lézernyalábok, bőr felsőbb rétegeit elégeti, mélyebben pedig elpárologtatja az útjába eső hámsejteket, hegeket, ereket, faggyúmirigyeket, így a bőrünk azt érzékelte, hogy sebet ejtettünk rajta, ennek megfelelően beindítja a regenerálódási folyamatok indulnak be a bőrben lévő kollagént és rugalmas rostokat tartalmazó sejtek újra aktivizálódnak és fokozott termelésbe kezdenek. Kb. 4-10 hét a kollagénképződés elindulása, mely azonban hónapok múlva is, esetleg 1-2 évig is fennáll.

 

Milyen jótékony hatással számíthatunk?

A bőr felső rétege, a kissé fakóbb arcbőr leválása után, a megújult bőr sokkal élettel telibb, üdébb megjelenést biztosít, a mélyebb ráncok felületesebbé válnak, az apróbb ráncok akár el is tűnhetnek, a bőr már tapintásra is sokkal bársonyosabbá válik. A kezelés a tág pórusok esetén rendkívül jó eredményt hoz, a faggyúmirigy túlzott termelődése is rendeződik. A bőr felületesebb régiójában lévő pigmentfoltok, szeplők el is tűnhetnek, így az arc sokkal egyenletesebb megjelenését tapasztalhatjuk. Aknés hegek esetén a legkorszerűbb és legbiztatóbb eredményeket adó kezelési módszer, hiszen a hegek mélységének kifejezett csökkenését tudjuk elérni.

 

Kiknek ajánljuk?

A kezelés intenzitásától függően javasoljuk a fakó arcbőr felfrissítésére, az apró ráncok javítására. A napfénykárosodott bőrre igen jótékony hatással van hiszen még a bőr felsőbb rétegeiben lévő pigmentfoltokat is halványíthatjuk a kezeléssel. Amennyiben acnés bőrön hegek maradtak vissza, egy mélyebb beavatkozással a bőr egyenetlenségét leghatékonyabban ezzel a lézeres eljárással tudjuk javítani. Fokozott faggyútermelést, tág pórusosságra is javasolt.

 

Milyen cél elérésében segít a kezelés?

  • az arc, nyak, dekoltázs bőrének állapotát javítja, fiatalítja
  • bőrt feszesít, egyenletesebb megjelenését biztosítja
  • hegeket mélységét csökkenti
  • csökkenti a fokozott faggyúmirigy termelését
  • photo-agingből adódó pigmentfoltok halványulnak.

 

Hány alkalommal javasolt a kezelés a tartós eredményhez?

Amennyiben csak arcfrissítés a célunk, már akár 1 kezelés is igen hatékony lehet. Ha mélyebb ráncok észlelhetőek az arcon az első kezelést követően 1 hónappal a kezelés meg tudjuk ismételni. 1 évben 3 alkalomnál több kezelés csak a mély hegek javítása esetén szükséges.

 

Milyen mellékhatásokkal járhat a kezelés?

A kezelést követő néhány napban kifejezett bőrpírra, égő érzésre, majd a 3. naptól apró elemű hámlásra számíthatunk. A kezelés előtt és után min. 4 héttel kerülni kell a napozást, szolárium használatát, így tudjuk a pigmentálódás veszélyét minimalizálni. Azon pácienseknek, akiknek gyakran kiújuló herpeses fertőzéstől szenvednek, a lézeres beavatkozás előtt 2 nappal javasolt vírusellenes gyógyszer, melyet a kezelés után még 3 napig javasolt folytatni. A kezelés után 2-3 hétig uszoda, szauna használata nem javasolt a fertőzés veszély elkerülése érdekében.

 

Ellenjavallatok

Amennyiben hegesedésre hajlamos a páciens nem ajánlott a kezelés. Akut, gyulladásos és lázas megbetegedések, bőrfertőzések, egyes belgyógyászati kórképek, autoimmun betegségek, valamint vérzékenység, terhesség és szoptatás esetén a kezelés nem alkalmazható. Bizonyos gyógyszerek, antibiotikumok esetén nem javasolt. Isotretinoin kezelés esetén csak 6 hónappal a terápia leállítása után alkalmazható.

 

Milyen eljárásokkal egészíthető ki a kezelés?

  • Mezoterápia
  • Felszívódó bioszálas kontúrozás
  • PRP (Drakula terápia)

 

 


Telefonos bejelentkezés:

+36 1 267 34 52
+36 30 838 02 38

Hírek

Arckontúrozás bioszálakkal

Arckontúrozás bioszálakkal

Akciók

Erdélyi Mónika bioszálak kombinációjával szépült!

tovább

Lézeres szőrtelenítés

Lézeres szőrtelenítés

Újdonságok

Judy, énekesnő kipróbálta lézeres szőrtelenítő kezelésünket.

 

 

tovább

Szem alatti karikák elüntetése

Szem alatti karikák elüntetése

Hírek

Valkó Eszternek hyaluronsavval segítettük a szemek alatti karikák eltüntetésében!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-19 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni