PRP terápia (Drakula) (arc, nyak, dekoltázs)

„Drakula-PRP” kezelés

 

vámpír terápia vagy drakula kezelés egy nagyon ígéretes és hatékony bőrfiatalító eljárás, amely során vérlemezkékben gazdag, saját plazmát juttatunk a bőrbe az arc, a nyak, a dekoltázs vagy a kézhát területén.

Az eljárás lényege
Vámpír kezelés, vagy más néven prp terápia során a vérlemezkékből felszabaduló növekedési faktorok beindítják a sejtszaporodást, az őssejt-differenciálódást és az érképződést. Tehát a drakula terápia hatására a bőr szerkezete megújul, visszanyeri üde, fiatalos ragyogását, feszessé válik, és a ráncok kisimulnak.

Hatása
A vámpír kezelés hatása hosszútávon, 1,5-2 évig észlelhető.

Ellenjavallat
A drakula kezelés megkezdését orvosi konzultáció előzi meg, mely során döntünk arról, hogy a páciens egészségügyi állapotában nincs-e olyan tényező, mely a prp terápiát kontraindikálja. Tehát, lehetnek olyan egészségügyi problémák, melyek miatt nem alkalmazható a kezelés. Ilyen például a gyulladt arcbőr, mely esetén a vámpír terápia nem végezhető el. Valamint, ha a páciens fertőző májgyulladásban vagy véralvadási zavarban szenved, illetve kemoterápiában részesül, akkor sem javasoljuk a prp kezelés alkalmazását. Ha ezek közül egyik lehetőség sem áll fenn, akkor a prp terápia elvégzése megengedett és kockázatmentes és a páciens hosszú ideig élvezheti jótékony hatásait.

Menete
A drakula terápiát megelőző állapotfelmérés során döntünk arról is, hogy szükséges-e előkezelnünk a bőrt (pl. lézer). A kezelés során a könyökvénából levett vérből kinyerjük a vérlemezkékben gazdag plazmát. Majd az előzőleg érzéstelenített bőrfelületbe injektáljuk apró szúrásokkal kis pólusokban. Ezt követően bőrnyugtató maszkkal zárjuk a prp kezelést. Ezt az eljárást fél éven belül 3x kell megismételnünk.

Mellékhatások
Mivel a drakula terápia során idegen anyag nem jut a szervezetbe, így allergiás reakciótól nem kell tartanunk. Esetleg átmeneti bőrpír és helyi duzzanat alakulhat ki, de általános hatást a kezelés nem fejt ki. A tűszúrások nyomán apró bevérzések jelentkezhetnek, melyek néhány napon belül regenerálódnak. A kezelt terület gondos fertőtlenítésével a fertőzésveszély elkerülhető.

Fontos
A vámpír terápia során kezelt terület védelme 2-3 napig, fénytől és a fizikai behatásoktól egyaránt javasolt.


A kezelés ára:

97.000 Ft

Telefonos bejelentkezés:

+36 1 267 34 52
+36 30 838 02 38

Hírek

Arckontúrozás bioszálakkal

Arckontúrozás bioszálakkal

Akciók

Erdélyi Mónika bioszálak kombinációjával szépült!

tovább

Lézeres szőrtelenítés

Lézeres szőrtelenítés

Újdonságok

Judy, énekesnő kipróbálta lézeres szőrtelenítő kezelésünket.

 

 

tovább

Szem alatti karikák elüntetése

Szem alatti karikák elüntetése

Hírek

Valkó Eszternek hyaluronsavval segítettük a szemek alatti karikák eltüntetésében!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-19 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni