Ráncfeltöltés, ajaktöltés, volumenpótlás

Hyaluronsavas ránc és ajakfeltöltés
A bőr öregedése egy természetes, fiziológiás folyamat, amely összhangban van a kor előre haladtával az egész test működésében, fokozatosan bekövetkező változásokkal. Az öregedés folyamatát leginkább genetikai adottságok, betegségek, az életmód és a külső tényezők együttesen befolyásolják. Arcunkon, az idő múlásával bekövetkező fő problémát általában a felszínesebb, mélyebb ráncok megjelenése, a pigment foltok és a bőr általános minőség romlása szokta jelenteni. Mindezekre tökéletes és hosszantartó megoldást biztosít a hyaluronsavas feltöltés.

A kor előre haladtával a bőr veszít rugalmasságából. Csökken a kollagén, a rugalmas rostok száma és a bőr vízmegtartó képessége. Jellegzetesen mélyebb redő alakul ki az orr mellett, a szájzugok irányába. Mindemellett, az alsó és a felső ajkak körül finomabb, a szájnyílásra merőleges irányú ránc is ki szokott alakulni, mely eltűntetésére ajánlani szoktuk a hyaluronsavas ajakfeltöltést.

Milyen cél elérésében segít a kezelés?

  • felszínes és mély ráncok korrekciója
  • volumenhiány mérséklése az arcon
  • ajaktöltés

A hyaluronsavas ráncfeltöltés alapelve
Hyaluronsavas feltöltésnél attól függően, hogy a ráncok kialakulásában a gravitáció mellett a bőr szerkezeti változásai, vagy a mimikai izmok mozgása játssza a főszerepet, alkalmazhatunk a bőr meghatározott rétegébe bejuttatott töltőanyagokat vagy átmenetileg gátolhatjuk a ránc kialakulásáért felelős mimikai izomzat mozgását. De arra is van lehetőség, hogy hyaluronsavas ráncfeltöltés során a két módszert kombinálhatjuk.

A felszínes és mély ráncok kezelésére biztonságos, gyors és látványos megoldást nyújthat a hyaluronsavas ráncfeltöltés. A hyaluronsav az emberi és állati bőrben természetes formában is megtalálható molekula, így a kezelés során az arc úgy válik fiatalosan üdévé, hogy megőrzi harmóniáját és természetességét.

A hyaluronsavas ajakfeltöltés időtartama területtől függően 20-40 perc. A töltőanyagot injekciós technikával, nagyon vékony tű segítségével juttatjuk a kezelendő terület bőrébe. Amennyiben a bőrterület előzetes érzéstelenítése szükséges, úgy azt a kezelés előtt 20 perccel alkalmazott érzéstelenítőkrémmel végezzük.

Hány alkalommal javasolt a kezelés a tartós eredmény eléréséhez?
Az injekciós feltöltések során a kívánt hatás akár már az első feltöltés alkalmával elérhető, de az esetek egy részében további volumen válhat szükségessé a teljes korrekció érdekében, melyre 2 hét múlva kerül sor.

Milyen mellékhatásokkal járhat a hyaluronsavas ajakfeltöltés, illetve a hyaluronsavas ráncfeltöltés?
Az apró tűszúrások révén pici bevérzések, illetve a kezelt terület enyhe duzzanata előfordulhat, melyek azonban átmenetiek. Gondos előkészítéssel, hyaluronsavas feltöltés során a felülfertőződés veszélye elkerülhető.

Allergiás reakcióval vagy késői, szövődményekkel (pl.: granulóma képződés) ritkán kell számolnunk.

Milyen eljárásokkal egészíthető ki a kezelés?
Más esztétikai bőrgyógyászati kezelésekkel együtt használható úgy a hyaluronsavas ajakfeltöltés, mint a hyaluronsavas ráncfeltöltés, de bővebb információért kérje ki szakorvosa véleményét.

Ellenjavallatok
Akut, gyulladásos és lázas megbetegedések, bőrfertőzések, herpesz, terhesség és szoptatás esetén a kezelés nem alkalmazható a hyaluronsavas feltöltés. Illetőleg, egyes belgyógyászati kórképek és autoimmun betegségek meglétekor, valamint véralvadásgátló készítmények szedésekor sem végezhető el a kezelés (Aspirin, Heparin, Sincumar, stb.)


A kezelés ára:

85.000 Ft

/ 1 ml

Telefonos bejelentkezés:

+36 1 267 34 52
+36 30 838 02 38

Hírek

Arckontúrozás bioszálakkal

Arckontúrozás bioszálakkal

Akciók

Erdélyi Mónika bioszálak kombinációjával szépült!

tovább

Lézeres szőrtelenítés

Lézeres szőrtelenítés

Újdonságok

Judy, énekesnő kipróbálta lézeres szőrtelenítő kezelésünket.

 

 

tovább

Szem alatti karikák elüntetése

Szem alatti karikák elüntetése

Hírek

Valkó Eszternek hyaluronsavval segítettük a szemek alatti karikák eltüntetésében!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-19 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni