Hajhullás kezelése

 

Hajhullás

Az esztétikus és harmonikus külső megjelenés szempontjából nagyon fontos a haj, mind a nők mind a férfiak körében. A hajhullásnak számos oka és típusa lehet, a kezelést is ezek figyelembevételével kell megválasztani.

 

Mezoterápiás hajhullás kezelés

A mezoterápiás kozmetológiai módszer lényege, a hajszálak és a hajas fejbőr betegségeinek és a hajhullás bizonyos típusainak kezelése. A kezelés során mikroinjekciózással különböző speciálisan összeállított vitaminokat, aminosavakat és nyomelemeket tartalmazó „koktélt” juttatunk a fejbőrbe.

A probléma alapján összeállított hatóanyag koktél javítja a hajas fejbőr vérellátottságát, hozzájárul a hajhagymák revitalizációjához, a hajszálak rostjai erősebbé válnak a hajhullás megáll és a haj növekedési folyamata újraindul. A mezoterápiás hajhullás kezelés során használt speciális vitamin- és hatóanyag komplexum hatékonysága abban áll, hogy ezeket a hatóanyagokat a fejbőr megfelelő rétegeibe juttatjuk, ami a hajápolókkal nem jutna ilyen mélyre. A mezoterápiás hajhullás kezelés ideális azok számára, akik nem műtéti eljárással, viszonylag fájdalommentesen szeretnék megállítani a korral vagy a hormonális változásokkal jelentkező hajhullásukat. Az optimális végeredmény elérése érdekében kezelési kúrákat szoktunk javasolni. Általában 3-4 kezelés után úgynevezett fenntartó kezelés szükséges lehet a jó állapot hosszú távú megőrzése érdekében.

 

PRP kezelés a hajhullás megállítására

A vérlemezkék revitalizáló hatása régóta ismert és alkalmazott eljárás, mely jól tolerálható és mellékhatás mentes beavatkozás a plasztikai és a regeneratív sebészetben. Tapasztalatok igazolják, hogy a páciensek véréből nyert koncentrált vérplazma hajhullás esetén is hatékonyan alkalmazható. A vérlemezkékben gazdag koncentrált saját vérplazma (PRP) stimulálja a hajtüszők őssejtjeit, segíti a hajnövekedést és gátolja a hajhullást. A vérplazmában található növekedési faktorok hatására a bőr alatti kötőszöveti sejtek is megújulnak. A PRP kezelést követően a hajnövekedés fokozatosan beindul, a hajszálak megvastagszanak és néhány hónap múlva a hajszálak sötétedése is tapasztalható.


Telefonos bejelentkezés:

+36 1 267 34 52
+36 30 838 02 38

Hírek

Arckontúrozás bioszálakkal

Arckontúrozás bioszálakkal

Akciók

Erdélyi Mónika bioszálak kombinációjával szépült!

tovább

Lézeres szőrtelenítés

Lézeres szőrtelenítés

Újdonságok

Judy, énekesnő kipróbálta lézeres szőrtelenítő kezelésünket.

 

 

tovább

Szem alatti karikák elüntetése

Szem alatti karikák elüntetése

Hírek

Valkó Eszternek hyaluronsavval segítettük a szemek alatti karikák eltüntetésében!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-19 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni