5 ok, amiért érdemes kipróbálnod a Speedfitnesst 1. rész

A Speedfitness segíthet neked is abban, hogy energikusabbnak és remekül érezd magad a bőrödben!

 

A csodadiéták és az egy hét alatt látható eredményeket ígérő edzések világában már szkeptikusan állunk minden új mozgásformához, ami valahol érthető is. A Speedfitness az intelligensebb edzések közé tartozik, mégpedig azért, mert az élvonalbeli EMS, tehát az elektromos izom stimuláció technológiát alkalmazza a testmozgás előnyeinek fokozására.

 

Ezen a ponton biztosan arra vagy kíváncsi, hogy miért és hogyan ilyen hatékony mozgásforma a Speedfitness?  Nos, mindannyian ismerjük a testmozgás előnyeit: például erősebb izmok, csontok és ízületek, jobb mobilitás, jobb testtartás, emellett javult a szív- és érrendszeri erőnlét és a szív egészsége is. Javul a keringés, beindul a fogyás és a mentális egészségre is kedvezően hat.

 

Bár tisztában vagyunk a testmozgás ezen jótékony hatásaival, a legtöbben mégsem mozgunk rendszeresen, vagy eleget. Gyakran ennek egyik fő oka, hogy a felgyorsult világunkban, a megannyi teendőnk mellett nehezen tudunk kiszorítani órákat az életünkből, amit a sportolásra szánunk.

 

A Speedfitness egy olyan mozgásforma, ami a legtöbb életmódformához remekül hozzáigazítható, miközben élvezetes és valóban eredményeket érhetünk el vele. Felkeltettük az érdeklődésedet? A cikksorozat következő részében megmutatjuk, hogy a Speedfitness miért hatékony, biztonságos és gyors alternatíva a hagyományi edzőtermi edzésekhez képest.

 


Hírek

Velashape kezelés

Velashape kezelés

Akciók

Ada a karcsúsító Velashape kezelésen járt!

tovább

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

Újdonságok

Dombóvári Vanda hárompontos arcemeléssel szépült.

 

 

tovább

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

Hírek

Polgár Tünde kipróbálta a lézeres szőrtelenítést!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-19 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni