5 ok, amiért érdemes kipróbálnod a Speedfitnesst 2. rész

A cikksorozat első részében általánosságban mutattuk be, hogy miért oly népszerű a világ minden táján a Speedfitness. Ebben a cikkben pedig felsorakoztatjuk azokat az okokat, amiért érdemes lehet neked is kipróbálnod.

A Speedfitness az EMS technológia és egy hozzáértő edző segítségével pontosan beállítható, hogy mely gyakorlatnál, mely izom és milyen mértékben mozogjon, vagyis húzódjon össze a stimuláció hatására. Az edző csak addig növeli az áram frekvenciáját, amíg az izma összehúzódik.

Szemben a hagyományos edzéseknél előfordulhat, hogy rosszul hajtunk végre egy gyakorlatot, vagy csak az izom egy részét mozgatjuk át. A Speedfitness edzésen minden egyes perc intenzív, hatékony és egyszerűen jobb lesz. A Speedfitness foglalkozások az erősítő edzésekre összpontosítanak, az izmok építésére és fejlesztésére. A Speedfitness teljes testet átmozgatja, így megcélozhatjuk azokat a testrészeinket is, amelyek gyengébbek lehetnek a mozgásmódunk, a hormonok, a genetika stb… miatt.

Az elektromos izom stimulációs edzés különösen hasznos például azoknak az embereknek, akik egész nap ülnek. Az EMS remekül tonizál, vagyis magában foglalja az izomépítést, miközben eltávolítja a zsírt. Serkenti a keringést és az anyagcserét, hogy elősegítse a több zsír lebontását és eltávolítását. Serkenti a bőr regenerálódását, javítja a véráramlást és segít csökkenteni a rossz keringés okozta narancsbőrt is.

Végül, de nem utolsó sorban a Speedfitness edzés során alig vagy egyáltalán nem használnak súlyokat, így gyakorlatilag nincs megterhelés az ízületeknek és az inaknak. Ez különösen azok számára fontos, akik ízületi problémákkal vagy sérülésekkel küzdenek.


Hírek

Velashape kezelés

Velashape kezelés

Akciók

Ada a karcsúsító Velashape kezelésen járt!

tovább

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

Újdonságok

Dombóvári Vanda hárompontos arcemeléssel szépült.

 

 

tovább

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

Hírek

Polgár Tünde kipróbálta a lézeres szőrtelenítést!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-19 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni