A bőr hidratáltságának fontossága

Bármilyen bőrtípusról is van szó, a hidratáltság megtartása minden esetben nagyon fontos, ha egészséges és üde arcbőrre vágyunk. A megfelelő hidratálás természetesen szépségünkért és egészségünkért is szükséges, melyet több féle módon is megtehetünk. Az ideális hidratáltság által kiegyensúlyozott lesz bőrünk folyadékraktározása, ami azért fontos, mert bőrünk tartalékolja testünk folyadékmennyiségének egyharmadát.

Ha belső hidratálásról van szó, akkor a vízivásról beszélünk. Ha kielégítő a napi vízfogyasztásunk mennyisége, akkor a folyadék belülről kifelé áramlik és bőrünk hidratálása is eképpen történik. Ezt a folyamatot semmi mással nem lehet pótolni vagy helyettesíteni. Ha napi két vagy akár több liter vizet is megiszunk, bőrünk mindig üde és feszes tónusú lesz, már messziről látszódni fog, hogy egészséges arcbőrrel rendelkezünk. Célszerű mindig tiszta, akár tisztított vagy ásványvizet fogyasztani, a cukros és színezett folyadékok bevitele a lehető legkisebb arányban történjen meg.

Ahogy a magunkhoz vett folyadék mennyisége hatással van bőrünk állapotára, úgy annak ápolása is hatást fejti ki egész testünkre. Hiszen gondoljunk csak bele, bőrünk egy védőpajzsot képez szervezetünk számára, tehát igen fontos egészséges mivoltának megtartása. Ez megtörténhet az előbb említett folyadékivás, vagy akár sebészeti beavatkozás nélküli szolgáltatások igénybe vételével is. Ide tartozik többek között a frakcionált szén-dioxidos lézerkezelés, illetve a tartós mélyhidratálás.

Természetesen mindezek mellett azt is figyelmembe kell venni, hogy a kor előre haladtával testünk változik, ami arcbőrünkre, illetve annak állagára is hatással lesz. Ilyen esetekben a segítségünkre lesznek a különféle esztétikai kezelések, amik segítenek megszűntetni a zavaró változásokat. Ilyen például a Vivace Revital Plusz kezelés, vagy épp a PRP terápia, melyek műtét nélkül, mégis hatékonyan oldják meg bőrünk, arcbőrünk öregedésének problémáit.

Hírek

Velashape kezelés

Velashape kezelés

Akciók

Ada a karcsúsító Velashape kezelésen járt!

tovább

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

Újdonságok

Dombóvári Vanda hárompontos arcemeléssel szépült.

 

 

tovább

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

Hírek

Polgár Tünde kipróbálta a lézeres szőrtelenítést!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-19 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni