A botox szerepe a bőrfiatalításban

A bőr ápolása nagyon fontos a férfiak és a nők számára egyaránt. Bőrünket elsősorban a káros napsugárzástól kell óvni, mert az nagyban roncsolhatja a bőr sejtjeit. Fontos a mindennapos arcápolási rutin bevezetése, vagyis az, hogy rendszeresen tisztítsuk és ápoljuk bőrünket, hogy egészséges maradjon.

A kor előrehaladtával megjelennek a finom és a mélyebb ráncok, de ezt a folyamatot egy egészséges életvitellel enyhíteni, mérsékelni lehet. Amikor már a bőr elvesztette rugalmasságát, vagyis a kollagén, elasztin és víztartalom termelődése lecsökken, akkor ajánlott szakemberhez fordulni.

A bőrfiatalításra több fajta megoldás létezik, ilyenek például a krémek, lézeres kezelések és sebészeti beavatkozások. A lézeres bőrfiatalítási eljárás, sérülés nélkül képes csökkenteni a ráncokat. A botox, vagyis a botulinum toxin egy olyan készítmény, amelyet egy injekciós tű segítségével a bőr alá juttatnak, és ezáltal a ráncok kisimulnak. Ezt a beavatkozást kizárólag, csak szakember végezheti. A kozmetikai botox kezelés célja, hogy a ráncok kisimuljanak. Az eljárás során ez az anyag először az arcizom helyi bénulását okozza, amely által képes megszüntetni a mimikai ráncokat.

Hírek

Velashape kezelés

Velashape kezelés

Akciók

Ada a karcsúsító Velashape kezelésen járt!

tovább

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

Újdonságok

Dombóvári Vanda hárompontos arcemeléssel szépült.

 

 

tovább

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

Hírek

Polgár Tünde kipróbálta a lézeres szőrtelenítést!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-19 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni