A dermatológia és az esztétikai dermatológia fontossága (2. rész)

Ki gondolta volna, hogy a dermatológia, a kozmetológia, illetve az esztétikai kezelések a XXI. század egyik legkeresettebb orvostudományi ágazatává válnak?

Az embereket mindig is felettébb érdekelte a kinézetük, testük és bőrük egészsége, szépségük megőrzése. Ettől függetlenül napjainkban még inkább keresettebbek a szépészeti beavatkozások és esztétikai kezelések, mint eddig valaha. Ennek hatására egyre több beavatkozás, kezelés és szolgáltatás megalkotása a szakemberek célja, hogy hozzásegítse a hölgyeket és urakat a kívánt küllem eléréséhez.

Az egyik, talán legfontosabbnak tartott esztétikai kezelések a ráncok eltűntetésével kapcsolatosak. Lehet szó ajak és ráncfeltöltésről, frakcionált lézeres kezelésekről és rádiófrekvencia használatáról vagy épp biofonal alkalmazásáról, minden beavatkozásnak ugyanaz a célja. De ide sorolható még a botulinum toxinos ránckezelés, a szemkörnyék fiatalítás és a tartós mélyhidratálás is. Ezek a kezelések egytől egyik a fiatalos, üde és egészséges bőr, illetve kinézet elérését szolgálják, melyek műtéti beavatkozás nélkül hatnak a szervezetre és hatásuk akár hónapokig is élvezhető.

Ezen esztétikai kezelések mellett érdemes szót ejteni a dermatológia azon szolgáltatásairól is, melyek végzése a testi elváltozások megszűntetésére irányulnak. Ilyen probléma lehet a jóindulatú bőr és szemölcs növekedés, valamint az akne, illetőleg egy túlzott növekedésnek induló anyajegy megjelenése.

A bőr szépségének élvezete mellett igen fontos a haj egészségének megtartása is, melyre külön orvosok szakosodnak. Leggyakoribb probléma a hajszálak elvékonyodása és kihullása, mely okainak felderítésére számos módszer és lehetőség közül válogathatunk.

Mindezek mellett a köröm elváltozásainak kezelésére is fordulhatunk a dermatológia szakembereihez, akik könnyedén orvosolják a benőtt körmök okozta fájdalmakat és a körömgombával együtt járó kellemetlenségeket.


Hírek

Velashape kezelés

Velashape kezelés

Akciók

Ada a karcsúsító Velashape kezelésen járt!

tovább

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

Újdonságok

Dombóvári Vanda hárompontos arcemeléssel szépült.

 

 

tovább

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

Hírek

Polgár Tünde kipróbálta a lézeres szőrtelenítést!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-19 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni