A francia nők szépségének titka (1.rész)

A francia nők híresek kifinomultságukról és megfoghatatlan szépségükről. Hogy miben is rejlik valódi szépségük? A részletekben!

Talán az egyik legfontosabb különbség a francia nők és a többi nyugati ország női között, hogy odafigyelnek az alakjukra. Itt ne szigorú étrendre és diétára gondoljunk, hanem valódi odafigyelésre. Nem várják meg, míg látványosan nagy súlyfelesleg kerül rájuk, hanem az első figyelmeztető jeleknél inkább lemondanak a súlytöbbletet okozó finomságokról. A drasztikus fogyókúrákat nem a francia nőknek találták ki.

Ahelyett, hogy önsanyargató diétákba vagy fogyókúrába fognának, inkább odafigyelnek a minőségi táplálkozásra, amit így teljes élvezettel és mindenféle bűntudat nélkül fogyasztanak el. Az élet és az étel élvezete szintén nagyon jellemző a francia nőkre. Annál pedig kevés vonzóbb dolog van egy nőben, mint ha elfogadja magát és élvezi az életet.

Külső megjelenés tekintetében a természetesség híveinek számítanak. Ez igaz a teljes megjelenésre. Hajra, körömre, sminkre, ruhára, cipőre. A haj tekintetében maradnak inkább a természetes színeknél, vagy a természeteshez közeli színeknél. Előnyben részesítik a lazán kócos, nem beállított frizurákat és hajlandók tetemes összegeket költeni egy jó fodrászra. A francia manikűrt, a nevével ellentétben nem igazán szeretik, hanem itt is a rövidebb, de tiszta és ápolt kezek mellett teszik le a voksukat. A sminkelésben is rendkívül szolidak. Egy kis szempillaspirál és egy csodaszép piros rúzs. Nem hívei a túlzott sminkelésnek semelyik életkorban, időskorban különösen nem.


Hírek

Velashape kezelés

Velashape kezelés

Akciók

Ada a karcsúsító Velashape kezelésen járt!

tovább

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

Újdonságok

Dombóvári Vanda hárompontos arcemeléssel szépült.

 

 

tovább

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

Hírek

Polgár Tünde kipróbálta a lézeres szőrtelenítést!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-19 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni