A francia nők szépségének titka (2.rész)

A francia nők öltözködése is figyelemre méltó. Nem hívei a tömegdaraboknak, hanem inkább kevesebb, de jó minőségű darabot tartanak a szekrényükben. Fontos számukra az egyedi megjelenés, ami által kifejezhetik saját egyéniségüket. Érthető, hogy az olcsó, tömegtermelésben gyártott darabok nem segítik őket ebben.

 A francia nők szépségének és különleges vonzerejének másik titka, hogy gondolnak magukra. Nem engedik meg maguknak, hogy ápolatlanok legyenek vagy ne jusson elég idejük a saját feltöltődésükre, legyen az egy szépségápolási kezelés, fodrász vagy egy kellemes masszázs. Ez a kisgyerekes anyukáknál is nagyon látszik, mivel nem sajnálják az időt magukra, hogy elmenjenek feltöltődni akár egy szépségápolási kezelés vagy barátnős kávézás keretei között, majd pedig újult erővel és elégedetten térjenek vissza a családjukhoz. Hitvallásuk szerint csak egy boldog, magával harmóniában levő anya tudja ugyanezt a harmóniát megteremteni a családjának is, anélkül, hogy feláldozná magát és rosszul érezze magát a bőrében.

Végül pedig a francia nők nem hívei a túlzott és természetellenes kozmetikai beavatkozásoknak. A természetesebb kozmetikai beavatkozások hívei, és inkább élnek együtt ráncaikkal mint sem drasztikus beavatkozásokon vegyenek részt. Az egészséges életmód és az élet életteli élvezete miatt azonban szinte kortalannak látszanak.

Mi a Fehérhajó Revitalnál is a természetes szépség hívei vagyunk. Igyekszünk pácienseink számára a lehető leginkább nekik való szépségápolási kezeléseket ajánlani, amivel kiemelhetjük a bennük rejlő egyedi szépséget. Fontos számunkra, hogy a hozzánk érkezők elégedetten, önbizalommal telve és egy harmonikusabb testben térhessenek vissza a mindennapokba, és megélhessék azt a fajta önfeledt szabadságot, amit a francia nőkre szintén nagyon jellemző. 


Hírek

Velashape kezelés

Velashape kezelés

Akciók

Ada a karcsúsító Velashape kezelésen járt!

tovább

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

Újdonságok

Dombóvári Vanda hárompontos arcemeléssel szépült.

 

 

tovább

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

Hírek

Polgár Tünde kipróbálta a lézeres szőrtelenítést!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-19 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni