A hialuronsavas ajakfeltöltés előnyei

Napjainkban az ajakfeltöltés során hialuronsavat alkalmaznak, amely a szervezetünkben is megtalálható természetes anyag.

A hialuronsavas töltőanyag előnyei közé tartozik, hogy az injekció beadása után a töltőanyagban lévő gél támogatja és formálja az ajkak szövetét.

Az ajakfeltöltés során használt hialuronsavas töltőanyag mennyisége szabályozható, így az orvos is pontosabban tudja szabályozni a végső ajak méretét.

Az injekciókat különböző időpontokban,  fokozatosan adják be, amíg el nem érik a kívánt végeredményt, ajakméretet. Az ajkunk folyamatosan mozgásban van. Az így esetlegesen kialakult csomóktól és dudoroktól nem kell megijedni, mert ezek könnyen feloldódnak.

A hyaluronsavas töltőanyag további előnye a más fajta töltőanyagokhoz képest, hogy a kezelés után kevesebb véraláfutás és mérsékeltebb duzzanatra lehet számítani. Mivel a hialuronsav töltőanyagok a szervezetben található anyagokhoz hasonló anyagokból készülnek, valószínűleg nem okoznak allergiás reakciót. Ha allergiásak vagyunk a lidokainra, erről viszont ne felejtsük el tájékoztatni a kezelő orvosunkat még a beavatkozás előtt. És mint ahogy korábbi cikkünkben már írtunk róla, az ajakfeltöltés körülbelül hat hónapig tart. Ezt követően további injekciókra van szükség az ajkak térfogatának megtartásához. 


Hírek

Velashape kezelés

Velashape kezelés

Akciók

Ada a karcsúsító Velashape kezelésen járt!

tovább

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

Újdonságok

Dombóvári Vanda hárompontos arcemeléssel szépült.

 

 

tovább

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

Hírek

Polgár Tünde kipróbálta a lézeres szőrtelenítést!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-19 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni