A hiperpigmentáció és amit tudni érdemes róla (1.rész)

Abban az esetben, ha a bőr színe nem egyenletes, akkor hiperpigmentációról beszélünk. Ennek számtalan megjelenési formája létezik. Az egyik ilyen például a szeplő, de van, hogy a foltok viselője nem tudja szexepilként felfogni bőre jellemzőjét, tehát inkább zavarja és megszabadulna a foltoktól, mintsem hogy szeresse őket. Ez sokszor idősebb korban fordul elő, amikor már májfoltok kezdenek megjelenni akár a kézfejeken, akár az arcon és a dekoltázson.

A leggyakrabban előforduló testrészeken kívül egyébként más bőrfelületen is láthatóvá válhatnak ezek a kisebb- nagyobb foltok, de megjelenésük helyénél sokat számít az is, hogy mely testrészeket érte az évek folyamán sok nap. Éppen ez az oka annak, hogy a többség az arcán, dekoltázsán és kezén veszi észre a zavaró foltokat. Persze a férfiak még csak, csak szerencsés helyzetben vannak, hiszen a direkt megnövesztett borosta vagy szakáll tökéletes takarófunkcióval bír. De a hölgyek nincsenek ilyen szerencsés helyzetben…

No, de mi áll a hiperpigmentáció kialakulásának hátterében?

A hiperpigmentáció okozói valójában a melanocita sejtek, melyek feladata a melanin termelése. Maga a melanin felelős a bőrszín kialakításáért, illetve védelmet nyújt az ultraviola sugárzással szemben. A foltok pedig akkor alakulnak ki a bőrön, ha valami hatására túltermelődik a melanin, vagy ha nem tud a pigment egyenletesen eloszlani.

Hírek

Velashape kezelés

Velashape kezelés

Akciók

Ada a karcsúsító Velashape kezelésen járt!

tovább

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

Újdonságok

Dombóvári Vanda hárompontos arcemeléssel szépült.

 

 

tovább

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

Hírek

Polgár Tünde kipróbálta a lézeres szőrtelenítést!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-19 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni