A leggyakrabban előforduló bőrgyógyászati problémák

Bőrünk elsősorban védelmi feladatok ellátására szolgál, mint például a környezeti ártalmak és napsugárzás kivédése vagy a hő leadása. Éppen ezért fontos, hogy bőrünk sérülékenységét megfelelő bőrápolással csökkentsük.

 A leggyakrabban előforduló bőrgyógyászati probléma az ekcéma, a szemölcs, a pikkelysömör és az anyajegyekkel kapcsolatban felmerülő kérdések.

 A bőrünk felületén kialakult kinövések, kitüremkedések lehetnek jó, vagy akár rosszindulatúak is. Az eltávolítandó növedékeknek két csoportját határozhatjuk meg. Az első csoport az, melyeket muszáj eltávolítani, ezek a daganatok és bőrünk sérülékeny elváltozásai. A második csoportot az esztétikai okokból eltávolítandó elváltozások alkotják, melyek leválasztásáról a páciens dönt.

 Az olyan rendellenességeket, mint a begyulladt, illetve gyulladásra hajlamos szőrtüszőket, faggyúcisztákat -bár csak életminőség befolyásoló hatásuk van-, szintén érdemes sebészeti úton kimetszeni bőrünkből.

 Ha egy elváltozásnál felmerül a rosszindulatúság lehetősége, azt minden esetben sebészeti úton kell eltávolítani, és a mintát további szövettani vizsgálatra kell küldeni.
 A jóindulatú elváltozásokat égetéssel, vagy lézerrel, illetve az időskori szemölcsöket felületi megoldással is elegendő megszüntetni.

 Fontos, hogy az olyan elváltozásokat, melyek fertőzőek lehetnek, például a szemölcsök, minden esetben szakemberrel távolíttassuk el, mert a házi praktikák sok esetben nem elegendőek és nem csak magunkra, de másokra is veszélyt jelenthetnek.      


Hírek

Velashape kezelés

Velashape kezelés

Akciók

Ada a karcsúsító Velashape kezelésen járt!

tovább

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

Újdonságok

Dombóvári Vanda hárompontos arcemeléssel szépült.

 

 

tovább

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

Hírek

Polgár Tünde kipróbálta a lézeres szőrtelenítést!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-19 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni