A retinol, mint varázsszer (3.rész)

Az tehát már nem kérdéses, hogy testünk számára és szép külsőnk megőrzése céljából szükségünk van a retinolra. Az viszont egyáltalán nem mindegy, hogy milyen módon és formában, illetve mekkora mennyiségben juttatjuk szervezetünkbe ezt a csodákra képes anyagot. Tehát, ha valóban sikerrel szeretnénk járni, feltétlen szükséges szakember segítségét kérni, aki tudása és tapasztalata által tökéletes végeredménnyel fog minket megajándékozni.

Úgy a retinol koncentrációját, mint a bejuttatott mennyiséget tekintve azt kell figyelembe venni, hogy milyen bőr probléma kezelésére szeretnénk alkalmazni, vagyis nem mindegy a kitűzött cél jellege. Sőt, mielőtt kihasználnánk a retinol áldásos hatásait, azt is számításba kell venni, hogy a megfelelő molekulaformát és mennyiséget alkalmazva, laikusok számára nem várt hatások lesznek először tapasztalhatóak.

Tehát ne csodálkozzunk, ha a kezelt bőr felülete kipirosodik, hámlik, viszket, kiszárad, illetve enyhén csíp vagy ég. Ezen kellemetlen tünetek mind arról tanúskodnak, hogy a szer kifejti jótékony hatását és a szükséges változások elindultak a szervezetben. A kipirosodás a bőr fokozódó mikro keringésének beindulásáról árulkodik, míg például a hámlás az aktív hámsejt csere jele.

Vagyis nem kell kétségbe esni azért, mert először riasztó tünetek jelentkezését tapasztaljuk. Ezek pár nap alatt elmúlnak, és egyre szembetűnőbbé válik a retinol hatékonyságának csodája.


Hírek

Velashape kezelés

Velashape kezelés

Akciók

Ada a karcsúsító Velashape kezelésen járt!

tovább

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

Újdonságok

Dombóvári Vanda hárompontos arcemeléssel szépült.

 

 

tovább

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

Hírek

Polgár Tünde kipróbálta a lézeres szőrtelenítést!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-19 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni