A retinol, mint varázsszer (4.rész)

Mire is számíthatunk egy retinollal történő bőrkezelést követően?

Előző blogunkban már említettük, hogy a kezelés után, néhány napon keresztül nem a várt, negatív hatások fognak jelentkezni. A retinol kezdetben bőrpírt, viszketést, égetést, hámlást, illetve szárazságot okozhat a kezelt felületen. Mindez teljesen természetes, nincs mitől tartani. De éppen a megfelelő tájékoztatásnyújtás, illetve felhasznált retinol mennyiségének és bejutási formájának meghatározása érdekében van szükség a szakember segítségére.

A retinol által tapasztalható kellemetlenségek a bőr erősödésével egy időben, szépen elmúlnak és a múlt homályába vesznek. Az úgy nevezett tolerancia fázis beálltával egyre észrevehetőbbé válnak a retinol jótékony hatásai, amik hosszú ideig lesznek élvezhetőek.

Érdekes, de sokan nem tudják, hogy miben rejlik a retinol csodája? Vagyis, hogyan képes felgyorsítani a bőrsejtek osztódását, miáltal a hámréteg gyorsabban cserélődik, könnyebben fiatalodik? Milyen képességgel rendelkezik ez a vitamin ahhoz, hogy bőrünket feszesebbé varázsolja és a pigment termelő sejtekre is aktivizálóan hat?

A retinol „varázs képessége” pedig az, hogy képes kommunikálni a sejtekkel. Tehát képes arra, hogy megmondja a sejteknek, miképpen viselkedjenek és nézzenek ki. Ezáltal a lelassult sejteket aktivizálni és serkenteni tudja, illetve arra készteti őket, hogy úgy viselkedjenek, mint egy fiatal és egészséges sejt. A retinol eme képessége csodás és hihetetlen hasznos.


Hírek

Velashape kezelés

Velashape kezelés

Akciók

Ada a karcsúsító Velashape kezelésen járt!

tovább

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

Újdonságok

Dombóvári Vanda hárompontos arcemeléssel szépült.

 

 

tovább

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

Hírek

Polgár Tünde kipróbálta a lézeres szőrtelenítést!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-19 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni