Az ajakfeltöltés is lehet esztétikus

Az ajakfeltöltés napjaink egyik népszerű kozmetikai kezelései közé tartozik, hiszen az ajakfeltöltés eljárás után az ajkak teltebbé válnak. Sok nő számára az ajakfeltöltés fontos eljárás, hiszen a kezelés után nagyobb önbizalomról számoltak be.

Az ajakfeltöltés mértékében, az ajak új formájának és méretének meghatározásában a kezelést végző orvos is segíthet. Bízzunk a tanácsaiban, hiszen segítségével elérhető a természetes hatású ajak, és elkerülhető a kacsaszáj, vagy a nagyon mű, túlzó ajakméret.

Fontos, hogy az ajkunk mérete harmonizáljon arcunkkal, hiszen így teremthető meg egy esztétikus arckép, amely saját magunk és mások számára is vonzó. Akinek vékonyak az ajkai, már egy kisebb mértékű ajakfeltöltés is látványos változást hozhat.

Ezek a korrekciók, apró módosítások azért is jók, mert így szinte láthatatlanul javíthatunk arcunk azon részein, amikkel nem feltétlenül vagyunk teljes mértékig megelégedve. Az ajakfeltöltés során a szervezetben is megtalálható, természetes anyagot, hialuronsavat alkalmaznak. A hialuronsavas ajakfeltöltés biztonságosabb és a hatása is tovább tart, mint a korábban alkalmazott anyagoké. A hatása általában körülbelül hat hónapig tart. Ezt követően további injekciókra van szükség az ajkak térfogatának megtartásához.


Hírek

Velashape kezelés

Velashape kezelés

Akciók

Ada a karcsúsító Velashape kezelésen járt!

tovább

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

Újdonságok

Dombóvári Vanda hárompontos arcemeléssel szépült.

 

 

tovább

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

Hírek

Polgár Tünde kipróbálta a lézeres szőrtelenítést!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-19 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni