Beszéljünk a striákról (3. rész)

A striák megelőzésére a legjobb, amit tehetünk, hogy megfelelő mennyiségű vizet iszunk, odafigyelünk a helyes, antioxidánsokban gazdag táplálkozásra. Illetve, az is segít, ha próbáljuk elkerülni a hirtelen súlygyarapodást és használjunk hidratáló, A és E vitaminokban különösen gazdag krémeket és olajokat. Sokan mindezt megteszik, ám mégis kialakulnak a striák. Ők többnyire egy öröklött hajlammal születtek, így számukra a meglevő striák eltüntetése a fontos.

Rossz hír, hogy tökéletesen eltüntetni soha nem őket. Ellenben vannak olyan kezelések, amikkel hatékonyan lehet csökkenteni a láthatóságukat. Meg kell említeni, hogy a friss striák kezelése könnyebben megy, mint a több éve kialakultaké. Akinek már volt dolga striákkal biztosan tudja, hogy a kialakulássukkor a legszembetűnőbbek, ilyenkor lila és vörös árnyalatúak. De ezután idővel elkezdenek maguktól visszahúzódni és kevésbé láthatóvá válni. A kezelésekkel ezt a folyamatot lehet gyorsítani, és a további csíkokat halványítani.

A striák elleni kezeléseknél meg kell említeni a VelaShape kezelést. Ennek a különleges kezelésnek a zsírbontáson kívül, rendkívül jó hatása van a striák elhalványítására. Négy különböző hatás érvényesül egyszerre a kezelések alatt, ami az infravörös fény, mechanikus görgőfejek, rádiófrekvenciás energia és a vákuum. A kezelést kúraszerűen kell alkalmazni, hetente 1 kezelést 6 héten át. Hatására a striák egészen elhalványulnak, szinte alig észrevehetők lesznek.


Hírek

Velashape kezelés

Velashape kezelés

Akciók

Ada a karcsúsító Velashape kezelésen járt!

tovább

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

Újdonságok

Dombóvári Vanda hárompontos arcemeléssel szépült.

 

 

tovább

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

Hírek

Polgár Tünde kipróbálta a lézeres szőrtelenítést!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-19 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni