Bőrtípusunk meghatározása (1. rész)

Számos bőrtípust tartunk számon és jobb, ha tisztában vagyunk azzal, hogy mi milyennel rendelkezünk. Ha ismerjük ezen testi adottságunk jellemzőit, akkor megtudhatjuk azt is, hogy a mindennapok során mire érdemes odafigyelni a bőrünk ápolása során. Azt is könnyebben meg tudjuk határozni, hogy milyen kozmetikai készítményeket célszerű használnunk. És persze az sem mindegy, hogy napozás során a káros UV sugarak ellen mit tehetünk bőrünk védelme érdekében.

Jó, ha tudjuk, hogy a nyári barnulás nem káros szervezetünkre, de túlzásokba sem szabad esni, hiszen a szélsőségesen barna bőr megszerzése nem feltétlen egészséges. Mikor bőrünk elkezd barnulni, valójában a szervezet védekező mechanizmusa lép életbe. Minél többször érik bőrünket a nap sugarai, a barnaságot adó festékanyag termelődése is egyre fokozódik. Ennek következtében pedig egyre több festékanyag kerül bőr felsőbb rétegeibe. És nehogy azt gondoljuk, hogy csak a fehér bőrűek tudnak leégni… De mit jelent az, hogy valaki fehér, míg mások kreol bőrűek?

Bőrtípus szerint hat csoportba sorolhatóak az emberek. A Közép- Európában élők ezen felosztás szerint négy csoportba tartozhatnak. A bőr ápolása, a mindennapi rutinfeladatok meghatározása és a napozás mennyisége is attól függ, hogy mi épp melyik csoportba esünk. Ha szeretnénk káros következmények nélkül, büntetlenül sütkérezni a napon, érdemes utána nézni, hogy milyen bőrtípussal rendelkezünk és arra mi a jellemző.


Hírek

Velashape kezelés

Velashape kezelés

Akciók

Ada a karcsúsító Velashape kezelésen járt!

tovább

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

Újdonságok

Dombóvári Vanda hárompontos arcemeléssel szépült.

 

 

tovább

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

Hírek

Polgár Tünde kipróbálta a lézeres szőrtelenítést!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-19 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni