Bőrünk tavaszi felkészítése

Lassan hátunk mögött hagyjuk a zord telet. Egyre többet és erősebben süt a nap, a madarak vidám csicsergése jobb kedvre derít minket és szívesebben mozdulunk ki otthonunk négy fala közül. Lehet szó egy kellemes sétáról, de ha szívesebben húzunk futócipőt vagy ülünk biciklire, gondoskodnunk kell nem csak sporteszközeink kikészítéséről, de szervezetünk felkészítéséről is. A megfelelő vitamin és ásványi anyag bevitel mellett bőrünk védelmét is szem előtt kell tartanunk, hiszen ez az első szervünk, ami találkozik a külvilággal.

Az első fontos tényező, amit érdemes megemlíteni, az a fényvédelem, amire egész évben érdemes odafigyelni. Attól függetlenül, hogy milyen erős a napsugárzás, bőrünknek szüksége van a védelemre és a nap egyre erősödő sugarait élvezve ez egyre fontosabbá válik. De honnan is tudhatjuk, hogy melyik naptej és krém az, ami valóban olyan védelmet biztosít bőrünk számára, mint amire vágyunk?

A tökéletes napkrém legalább 30-as faktorú, ami a káros napsugarak 92%-át kiszűri. De ne feledkezzünk meg a krém 2-3 óránkénti pótlásáról sem, főképp erősebb napsütés esetén, ha egész nap a szabadban töltjük időnket. Az is előnyös, ha olyan naptejet használunk, ami melanint is tartalmaz, hiszen ez az összetevő nem csak bőrünket védi a leégés ellen, de a fényérzékenység kialakulásának esélyét is csökkenti. Ha pedig edzés közben sokat izzadunk, vagy utána le is fürdünk, ismét érdemes gondoskodnunk a megfelelő krém alkalmazásáról, ami ismét védőréteget képez bőrünk felületén.


Hírek

Velashape kezelés

Velashape kezelés

Akciók

Ada a karcsúsító Velashape kezelésen járt!

tovább

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

Újdonságok

Dombóvári Vanda hárompontos arcemeléssel szépült.

 

 

tovább

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

Hírek

Polgár Tünde kipróbálta a lézeres szőrtelenítést!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-19 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni