Bőrünk tavaszi felkészítéséről általánosságban (2.rész)

Bőrünk sápadtságáról, fakó külleméről a téli hónapokban történő elhanyagoltság is tehet. Ha a hideg évszakban nem fordítunk kellő figyelmet és időt arcbőrünk megfelelő kezelésére, az hónapok múltával látható jeleket is eredményezhet. Ilyen esetekben megoldás lehet a peeling, vagyis bőrhámlasztás, illetve a bőrradírozás is, mely megszabadítja bőrünket az elhalt hámsejtektől.

A peeling számtalan formában és mélységben megvalósítható, de mindegyikre jellemző, hogy javítja a bőrfelszín közelében levő erek vérellátását, valamint felfrissíti a bőrt és a sejtek megújulását is segítik. Ha már bőrhámlasztásra szánjuk rá magunkat, ne csak arcunkra gondoljunk, hanem dekoltázsunk, karjaink és lábaink bőrfelszínét is kezeljük le. Érdemes olyan terméket és szolgáltatást próbára tenni, ami mikrogyöngyöket is tartalmaz, melynek segítségével kíméletesen eltávolíthatóak az elhalt hámsejtek. Mindemellett lényeges a sejtek újraélesztése is, illetve, hogy tartalmazzon antioxidánsokat és vitaminokat, például A, C, és E-vitamint, amik támogatják a bőrt védő funkciójának ellátásában.

A bőrhámlasztás mellett napi szinten elvégezhető kíméletes arckezelés lehet a bőrradírozás, ami hatására nem csak megszabadulunk az elhalt hámrétegtől, de nyugtató hatásának hála nem kell bőrpírtól vagy más, allergiás reakciótól sem tartani. A bőrradír használata során fokozódik a bőr mikrokeringése, aminek köszönhetően azonnal puhábbnak, bársonyosabbnak és egészségesebbnek látjuk arcbőrünket.


Hírek

Velashape kezelés

Velashape kezelés

Akciók

Ada a karcsúsító Velashape kezelésen járt!

tovább

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

Újdonságok

Dombóvári Vanda hárompontos arcemeléssel szépült.

 

 

tovább

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

Hírek

Polgár Tünde kipróbálta a lézeres szőrtelenítést!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-19 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni