Bőrünk tavaszi felkészítéséről általánosságban (3.rész)

Ha magunk mögött hagyjuk a zord hónapokat, érdemes átvizsgálnunk azokat a termékeket, melyek fürdőszobaszekrényünkben lapulnak. A hideg és szeles idő megköveteli a zsírosabb, tartalmasabb és erősebb arckrémek alkalmazását, amik összetevőik révén felkészítik bőrünket az időjárás viszontagságaira.

Ha beköszönt a tavasz, az enyhébb idő újabb kihívásokat tartogat szervezetünk és bőrünk számára. Ilyenkor érdemes régi arckrémünket leváltani az A-vitamin származékát, azaz retinolt 1%-ban tartalmazó készítményre. A retinol áldásos hatásai közé tartozik, hogy összehúzza a pólusokat, a finom ráncokat kisimítja, illetve az aknék, vagyis pattanások finom kezelésére is alkalmas.

Az akné szakszerű ápolására egyébként tavasszal még nagyobb szükség van, mint a téli hónapokban, hiszen a hideg valamelyest visszafogja a túlzott faggyútermelődést. Az idő enyhülésével viszont a kellemes meleg kedvez az aknék képződésének, ezért az arcbőr megfelelő kezelésére is nagyobb hangsúlyt kell fektetni. A gyulladás jelentkezhet akár az arcunkon, akár egyéb testrészeinken, de a kezelés mindig hasonlóképpen történik. Ha nem vagyunk biztosak abban, hogy miképpen kell bőrünket ápolni, a gyulladt területeket kezelni, érdemes szakember segítségét igénybe venni. Sok esetben szalicilsavas kezeléseket és azt tartalmazó termékeket szoktak a figyelmünkbe ajánlani, mely a faggyútermelés csökkentéséért felelős, a pólusokat tisztítja, illetve az elhalt hámsejteket is eltávolítja.

És, ha már a tavasznál tartunk, ebben az időszakban egyébként is érdemes ellátogatni a megfelelő szakemberhez és egy általános jellegű állapotfelmérésben kérni a segítségét. Ilyen alkalmakkor megvizsgálják az arcbőr pillanatnyi állapotát, és az aktuális igényeknek, netán felmerülő problémáknak és kérdéseknek megfelelő válaszokkal, valamint kezelésekkel tudnak segíteni.


Hírek

Velashape kezelés

Velashape kezelés

Akciók

Ada a karcsúsító Velashape kezelésen járt!

tovább

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

Újdonságok

Dombóvári Vanda hárompontos arcemeléssel szépült.

 

 

tovább

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

Hírek

Polgár Tünde kipróbálta a lézeres szőrtelenítést!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-19 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni