Erzsébet királynő és a mikrotűs frakcionált rádiófrekvencia

Erzsébet a „Szűz Királynő” 1568-ban, 29 évesen fertőződött meg himlővel, aminek következményeként örökre viselte a betegség nyomait arcbőrén is.  Akkoriban a legkisebb fogyatékosságot, legyen ez egy bőrhiba, Istentől származó büntetésnek tekintették. Érthető, hogy Erzsébet mindent megtett annak érdekében, hogy arcbőre tökéletesnek tűnjön. Az alapozó, amivel elrejtette az arcán lévő hegeket ólomérc, ecet, néhanapján arzén, hidroxid, és karbonát keveréke volt. Ajkait és arccsontját higanytartalmú cinóberfestékkel pirosította.

Érdekes lenne tudni, hogy vajon kik készítették ezeket a csodaszereket? Talán az udvar orvosa?

Természetesen a közrendűek körében az ilyen drága hozzávalók nem voltak elérhetők, ők például terpentint, méhviaszt fecskendeztek a himlő okozta arcon lévő hegek mélyedéseibe, még emberi zsírt is, amit a város hóhérjától szereztek be.

Szerencsénkre napjaink kozmetikumait nem az akkori orvosok készítik, így nem tartalmaznak egészségre ártalmas összetevőket.

Az orvostudomány és a technológia fejlődésével ma már az arcon lévő hegek gyógyítása, eltüntetése is lehetséges. Műtét nélkül a mikrotűs frakcionált rádiófrekvenciás eljárással korrigálható az arcbőrön lévő heg. A mikrotűs frakcionált rádiófrekvenciás eljárás fájdalom átélése nélkül azt a hatást és végeredményt nyújtja, amire az emberek valójában vágynak. Ha Ön is szeretne megszabadulni szépséghibájától, kérje szakembereink segítségét és örökre búcsút mondhat a hegeknek.


Hírek

Velashape kezelés

Velashape kezelés

Akciók

Ada a karcsúsító Velashape kezelésen járt!

tovább

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

Újdonságok

Dombóvári Vanda hárompontos arcemeléssel szépült.

 

 

tovább

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

Hírek

Polgár Tünde kipróbálta a lézeres szőrtelenítést!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-19 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni