Fiatalodás kompromisszumok nélkül

A szépségért szenvedni kell, tartja a mondás. Akik már kipróbálták a hyaluronsavas ráncfeltöltést teljesen máshogy vélekednek erről az idejétmúlt közhelyről.

Mindannyian vágyunk rá, hogy az idő vas fogától megváltozott arcunkat a tükörbe nézve újra fiatalosnak és üdének lássuk. Sok nő azonban retteg az orvosi beavatkozásoktól és önszántukból sosem feküdnének a kés alá. Már az arcfelvarrás gondolatától is irtóznak.

A modern kor technikai újdonságai azonban lehetőséget biztosítanak rá, hogy kíméletesebb megoldásokkal vegyük fel a harcot arcunk ráncai ellen. Jó hír számukra, hogy a hyaluronsavas ráncfeltöltés nem igényel sebészi beavatkozást. A hyaluronsavas feltöltés során a hatóanyagot nagyon vékony tűvel, apró szúrásokkal juttatják a kezelendő terület bőre alá. Ez a művelet picit bár kellemetlen, de fájdalmasnak nem mondható. Ez a kíméletes megoldás már a kezelés pillanatától szemmel látható eredményeket hoz. Bőrünk a hyaluronsavas feltöltés után újra hidratáltabbnak tűnik, a ráncok pedig észrevehetetlenné. Tapasztalatok alapján a feltöltés pozitív hatásaiban akár egy évig is gyönyörködhetünk. Mindeközben pedig teljesen biztonságban érezhetjük magunkat, hiszen a kezeléseket hozzáértő kezek végzik. 


Hírek

Velashape kezelés

Velashape kezelés

Akciók

Ada a karcsúsító Velashape kezelésen járt!

tovább

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

Újdonságok

Dombóvári Vanda hárompontos arcemeléssel szépült.

 

 

tovább

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

Hírek

Polgár Tünde kipróbálta a lézeres szőrtelenítést!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-19 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni