Fiatalos arcbőr érett korú hölgyek számára (1.rész)

Sokan úgy gondolják, hogy nincs más megoldás, mint elfogadni az idő múlását és az azzal együtt járó testi változásokat. Természetesen az életkorunkon nem változtathatunk, de kinézetünkön, megjelenésünkön igen. Ha már túl vagyunk a negyedik X-en, mégis feszes és ránctalan arcbőrre vágyunk, hagyjuk abba a vágyakozást és keressünk fel a megfelelő szakembert. Ha szeretnénk elkerülni a plasztikai sebész szikéjét, megannyi alternatív megoldás létezik, amik hatásai ugyanolyan szemmel láthatóak.

Nem nehéz megtalálni a számunkra tökéletes ránctalanító megoldást, ami humánus, fájdalommentes és igen hatékonyan küzdi le az idő múlásának látható jeleit. Az egyik ilyen, szakemberek által közkedvelt eljárás a rádiófrekvenciás kezelés, melyet késnélküli ráncfelvarrásnak is neveznek. A rádiófrekvenciás kezelés előnyei közé tartozik az ernyedt bőr tónusának visszaállítása. Emellett a hám visszanyeri rugalmasságát, ezáltal feszesebbé válik. A kezelés által az arc ismét régi fényében ragyog, illetve a tág pólusok is összeszűkülnek. A rádiófrekvenciás kezelés segít a szem alatti táskák és a sötét karikák eltűntetésében, illetve az aknés hegek állapota is javul általa. Sőt, többszöri kezelést követően az arc és a test kontúrjai megemelkednek, ezáltal bárki számára rövid idő alatt fiatalos hatás, kinézet érhető el. Mindezen változások annak hatására valósulnak meg, hogy a rádiófrekvenciás kezelés nagy behatolási mélységgel dolgozik, ami akár 20-40 millimétert jelent, ezáltal egyszerre kezeli a cután és subcután rétegeket.

A rádiófrekvenciás kezelés azért is örvend nagy sikernek, mert már az első alkalom után szemmel látható az eredmény. Ha valaki irtózik a tűtől és szikétől, illetőleg nem szeretne fájdalmak árán szépülni, annak tökéletes megoldást jelent a rádiófrekvenciás kezelés.


Hírek

Velashape kezelés

Velashape kezelés

Akciók

Ada a karcsúsító Velashape kezelésen járt!

tovább

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

Újdonságok

Dombóvári Vanda hárompontos arcemeléssel szépült.

 

 

tovább

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

Hírek

Polgár Tünde kipróbálta a lézeres szőrtelenítést!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-19 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni