Ha még többet szeretne tenni bőre egészségéért: A 30-as évek

Amint valaki betölti a 30. életévét, számítania kell arra, hogy az idő múlásának jelei az ő testén és arcán is megmutatkoznak. Természetesen csak kis mértékben éreztetik hatásukat az első jelek, de ahogy telnek az évek és csatlakozunk a negyvenesek táborához, egyre több apró ránc bizonyítja tapasztalataink gyarapodását. Az ötvenes években pedig már még inkább rugalmatlanabbá válik a bőr, illetve kevesebb szervezetünk kollagén-, valamint elasztin termelése, továbbá vízmegkötési képessége is csökken.

Nézzük meg most közelebbről, hogy évekre lebontva mi is zajlik a szervezetünkben, melynek külső jelei a tükörbe nézve egyre látványosabbak.

30-on felül a bőr kollagén rostok szintézise csökken, melynek következtében az egyre rugalmatlanabbá válik, és szemmel láthatóvá válnak a legelső ráncok is. Először a mimikai ráncok jelennek meg az arcbőrön, amiket arcápolási termékekkel, például krémekkel és arcmaszkokkal lehet kezelni. Ezeket együttesen konzervatív megoldásoknak nevezik, melyek hatása bár hatékony, hosszú távon mégsem képes megállítani a ráncok számának növekedését.

A szakemberek által ajánlott konzervatív megoldások egyike az arcbőr hámlasztása, melyet akár otthon, akár szakember segítségével el lehet végezni. Az otthon végezhető hámlasztás bőrradír által történhet, mely gyors és időtakarékos megoldás, de létezik nála hatékonyabb módszer is. Ez pedig a kémiai hámlasztás, mely igen látványos eredmény elérésére képes.


Hírek

Velashape kezelés

Velashape kezelés

Akciók

Ada a karcsúsító Velashape kezelésen járt!

tovább

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

Újdonságok

Dombóvári Vanda hárompontos arcemeléssel szépült.

 

 

tovább

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

Hírek

Polgár Tünde kipróbálta a lézeres szőrtelenítést!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-19 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni