Ha még többet szeretne tenni bőre egészségéért: A 30-as évek folytatása

Az előző blogban említett otthoni, illetve szakember által végzett bőrhámlasztás mellett igen hatékony megoldás lehet a dermabrázió, más néven bőrcsiszolás, melyet általában a fiatalos arcbőr eléréséért, illetve megtartásáért alkalmaznak. Bőrcsiszolás a hám legfelső rétegére hat, ezáltal a kisebb ráncok, aknés hegek és pigment foltok, vagy májfoltok eltűntetésében lehet hatékony megoldás.

Emellett létezik egy eljárás, melynek megnevezése dermaroller és a lézeres arckezeléshez hasonló hatékonysággal bír. A szakemberek aknés bőr, hegek, kitágult pólusok és fokozott fattyútermelődés esetén szokták ajánlani, hiszen 1-2 kezelést követően igen látványos eredmény érhető el a segítségével. A dermaroller kezelés során egy apró tűkkel teli hengerrel végzik a kezelést és a kollagén szintézis fokozódására hatnak.

Az eljárás hatásfoka növelhető azáltal, ha közben mezoterápiás szerekkel, például hialuronsavat és vitaminokat tartalmazó krémekkel kezelik a bőr felületet. A kezelést követően nem kell kimaradni a munkából, csupán néhány órás kipirosodásra lehet számítani, mely másnapra el is múlik és az arcbőr ismét sminkelhet lesz. A dermaroller áldásos hatása  1-2 hónapot követően lesz igazán szembetűnő, mikor a beindult kollagén szintézis látványossá válik.


Hírek

Velashape kezelés

Velashape kezelés

Akciók

Ada a karcsúsító Velashape kezelésen járt!

tovább

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

Újdonságok

Dombóvári Vanda hárompontos arcemeléssel szépült.

 

 

tovább

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

Hírek

Polgár Tünde kipróbálta a lézeres szőrtelenítést!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-19 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni