Ha még többet szeretne tenni bőre egészségéért: Az 50-es évek

Ha betöltöttük 50. életévünket, még nem kell kendőt teríteni a tükörre. Bátran szembe nézhetünk tükörképünkkel, hiszen arcunk vonásai megélt tapasztalatainkról árulkodnak. Legyünk rájuk büszkék, hiszen ezek által váltunk azzá, akik ma vagyunk.

Ettől függetlenül nem kell beletörődnünk az idő múlásával együtt járó, arcunkon és testünk egyéb részein megjelenő ráncos, foltos bőr látványába. Megfelelő kezelések által még mindig rugalmasabbá és üdébbé tehetjük bőrünket, ráncaink finomabb tónusúvá válhatnak, és ezáltal fiatalosabb megjelenést tudhatunk magunkénak.

Az egyik leghatásosabb arckezelés hyaluronsavval történik, mely csodákra képes, ha a ráncok eltűntetéséről van szó. A hyaluronsav segíti a kezelt bőr vízmegkötését, ezáltal a mimikai ráncok kisebbé, észrevétlenebbé válnak. Akár a szem környékének kezelésére is alkalmas ez a szer, ami fájdalom nélkül, hosszú hónapokra tűnteti el a karikákat. A hyaluronsavas kezelés áldásos hatását már azonnal észlelni lehet, de a teljes hatáskifejtéshez 2 hét szükséges. Ennek oka, hogy a befecskendezett hyaluronsav még két héten át köti meg a vizet, mely hatására a ráncok jelentős mértékű kisimuláson mennek keresztül.

A fiatalos, rugalmas és üde arcbőrt közel egy évig is élvezhetjük, de természetesen az arckezelés hatásának időtartama egyénenként változik. A hyaluronsav természetes hatóanyagainak köszönhetően a test számára könnyen befogadható, a kezeléseket követően allergiás reakciótól nem kell tartani. Ezáltal bárki számára bátran ajánlható a hyaluronsavval történő kezelés.


Hírek

Velashape kezelés

Velashape kezelés

Akciók

Ada a karcsúsító Velashape kezelésen járt!

tovább

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

Újdonságok

Dombóvári Vanda hárompontos arcemeléssel szépült.

 

 

tovább

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

Hírek

Polgár Tünde kipróbálta a lézeres szőrtelenítést!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-19 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni