Hagyományos és lézeres szőrtelenítés közötti különbségek (1.rész)

A hölgyek minden életkorban arra törekszenek, hogy minél szebbek, csinosabbak és ápoltabbak legyenek. Ezen cél elérésének érdekében manapság már számtalan lehetőség közül válogathatnak attól függően, hogy mik az életkornak megfelelő elvárások. Van, aki a napi bőrápolás keretei között különféle, szépségipar által ajánlott készítményeket használ, míg mások a különböző szépészeti eljárásokat teszik próbára.

A szépségipar számtalan megoldást kínál azok számára, akik arra vágynak, hogy lábuk és intim testrészeik mindig szőrtelenek és bársonyosan simák legyenek. Olyan dologra kínálnak gyógyírt, mely bár nem betegség, mégis minden nő napi szinten tesz ellene. Egy bizonyos életkor elérését követően a túlzott szőrnövekedés számos testrészen természetes jelenségnek tekinthető. Ezzel szemben sokakat zavarnak az erős és sötét színű szőrszálak, melyek nélkül sokkal esztétikusabbnak és szebbnek érezhetjük magunkat.

A nemkívánatos szőrszálak ellen megannyi házi és kozmetikai módszert alkalmazhatunk, de mindegyik esetben számolnunk kell azzal, hogy hatásuk sajnos rövidtávú. Sőt, sok esetben kellemetlen utóhatásokat is eredményezhetnek, mint például a szőrtüszőgyulladás. Gyantázás esetében pedig számolnunk kell az égés lehetőségével is, illetve sokaknak az allergiás reakcióval is számolniuk kell. A szőrszálak benövése is problémát jelenthet, ami egy nem megfelelő módszer alkalmazását követően léphet fel. A szőrszálak bőr alá történő visszanövése nem is olyan ritka jelenség, mint ahogy azt gondolnánk. Ha a kezelt bőrfelület kiszárad és megvastagszik, ezután pedig hámlani kezd, a szőr kinövési útja eltorlaszolódik és már kész is a baj. A szépségipar által kínált otthoni módszerek lehet, hogy olcsóbbak és igénylésükhöz nem kell kimozdulni, de az is biztos, hogy az esetek túlnyomó részében nem azt kapja az ember, amire vágyott.

Hírek

Velashape kezelés

Velashape kezelés

Akciók

Ada a karcsúsító Velashape kezelésen járt!

tovább

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

Újdonságok

Dombóvári Vanda hárompontos arcemeléssel szépült.

 

 

tovább

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

Hírek

Polgár Tünde kipróbálta a lézeres szőrtelenítést!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-19 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni