Hagyományos és lézeres szőrtelenítés közötti különbségek (2.rész)

Előző blogunkban olvashattak az otthoni szőrtelenítés előnyeiről és hátrányairól, melyeket érdemes számba venni, mielőtt például egy gyantázó szettbe fektetnénk pénzünket. Az otthoni szőrtelenítés melletti, talán legfontosabb érv az, hogy ezen módszerek alkalmazásához nem kell kimozdulnunk otthonról. Sokan időhiánnyal küzdenek és már az is sokat jelent a számukra, hogy a megszépüléshez nincs szükség egy szakember személyes felkeresésére. Emellett, talán még kicsit olcsóbbak is ezek a megoldások, mint ha a szakember által kínált lehetőségek közül választanánk egy számunkra szimpatikus szolgáltatást.

Azoknak, akik inkább szeretnek biztosra menni és kockáztatás nélkül, egészségük, illetve külsejük megóvásának érdekében hoznák meg a döntést, szakember felkeresését ajánljuk. A szépségipar egyik legközismertebb és leginkább ajánlott szolgáltatása a lézeres szőrtelenítés, mely mellékhatások nélkül segít a szőrszálak elleni harc során. A lézeres szőrtelenítés nagy előnye más szépségipar által ajánlott eljárással szemben, hogy hatása rendkívül hosszantartó. Nem szükséges a szakember havonta történő felkeresésére annak érdekében, hogy ismét sima bőrre tegyünk szert. Mindemellett ez a szolgáltatás bőrbarát, tehát nem tesz kárt a hámban.

A lézeres szőrtelenítés eljárásának lényege, hogy az eszköz kezelőfeje lézerfényt bocsát ki magából, ami a kezelendő bőrfelület legsötétebb területén nyelődik el. Azáltal, hogy a bőr színe világos, a szőrszálak viszont sötétek, az ő festékanyagukat, vagyis a melanint célozza meg a lézerfény. Ezt követően, a lézerfény a szőrtüszőn belül hővé alakul és kiégetés által szétroncsolja annak sejtjeit. Így akadályozzák meg, hogy a szőrtüsző később szőrszálakat hozzon létre. A lézeres szőrtelenítés nem vált ki allergiás reakciót és a bőrfelületet sem rongálja, nem úgy mint a gyantázás. Arról nem is beszélve, hogy ez az eljárás gyulladáscsökkentő hatással is rendelkezik, aminek köszönhetően a lézeres szőrtelenítést igénylőknek nem kell a szőrtüszőgyulladással és szőrbenövéssel számolniuk.

Hírek

Velashape kezelés

Velashape kezelés

Akciók

Ada a karcsúsító Velashape kezelésen járt!

tovább

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

Újdonságok

Dombóvári Vanda hárompontos arcemeléssel szépült.

 

 

tovább

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

Hírek

Polgár Tünde kipróbálta a lézeres szőrtelenítést!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-19 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni