Hasi zsírtömeg veszélyei

Mérjük meg derékbőségünket, az eredmény megmutatja, hogy sok-e a hasüregi zsírunk vagy éppen jó. Nőknél 80 cm, férfiaknál 90 centiméter fölötti érték már zsigeri zsír felhalmozódást jelent. Sajnos a mérleg, de még a testtömeg-indexszámítással sem tudjuk megállapítani, hogy szervezetünkben mennyi a zsigeri zsír. Sajnos a zsigeri zsírok felhalmozódása ellen nincs gyógyszer. Étkezésünk minősége segíthet csökkenteni a hasi zsírpárnákat. Kerüljük a finomított szénhidrátokat, a zsírokat, növeljük meg a rostbevitelt szervezetünkbe.

A hasi zsírtömegtől nem csak esztétikai okok miatt kell megszabadulnunk. A zsigeri zsír hormonszerű anyagokat termel. Olyan molekulák szabadulnak fel belőle, amelyek nagyon komoly betegségeket okozhatnak.

BIA-mérés (Bioelektromos Impedancia Analízis)

A BIA (Bioelektromos Impedancia Analízis), azaz testösszetétel mérésből minderre választ kaphatunk. Ez alatt a néhány perces, teljesen fájdalommentes mérés alatt pontos képet kapunk a szervezet zsírtartalmáról, izomállományáról, sejtközi és sejten kívüli folyadéktartalmáról és az alapanyagcseréről is.

A BIA -mérés során láthatjuk, hogy a szervezet zsírmennyisége egészséges határon belül van-e, hiszen bizonyos mennyiségű zsírra a szervezetnek feltétlenül szüksége van.

Ha az izom–víz-zsír arány nem megfelelő, az általában táplálkozási hibákra, helytelen életmódra, anyagcserezavarra, vagy túledzésre vezethető vissza.


Hírek

Velashape kezelés

Velashape kezelés

Akciók

Ada a karcsúsító Velashape kezelésen járt!

tovább

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

Újdonságok

Dombóvári Vanda hárompontos arcemeléssel szépült.

 

 

tovább

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

Hírek

Polgár Tünde kipróbálta a lézeres szőrtelenítést!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-19 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni