Hogyan ápoljuk arcbőrünket télen? (2. rész)

Elkerülhetetlen, hogy télen kimozduljunk a lakás melegéből és a szabad ég alatt is töltsünk időt. Vagy a munkába sétálunk, vagy a gyerekekért megyünk, bevásárolunk, vagy csak sétálunk egyet a friss téli levegőn, mondjuk mikor leesett az első hó.

Ilyenkor ne felejtsük otthon a pihe-puha, téli sálunkat. A sál használata megakadályozza, hogy a hideg, száraz levegő kiszárítsa arcunkat. Tehát elő a hatalmas, vastag téli sálakkal! Nyugodtan bugyoláljuk be vele arcunkat, nyakunkat, hisz a kellemes meleg mellett ezzel is óvhatjuk arcbőrünket a kiszáradás ellen.

Az arcbőrünk védelme és ápolása mellett ajkainkról se feledkezzünk meg.  Legyen kéznél mindig egy ajakbalzsam, amivel bekenve megóvhatjuk a kiszáradástól.

A megfelelő mennyiségű folyadék bevitelről télen se feledkezzünk meg. Bár ilyenkor kevésbé érezzük magunkat szomjasnak, mint a nyári melegben, de a bőrünknek, szervezetünknek ugyan úgy szüksége van rá. Jöhetnek a melengető gyógyteák, a citromos, gyömbéres víz, amivel még az immunrendszerünknek is adhatunk egy kis plusz segítséget, hogy még ellenállóbb legyen.

A fűtési szezon elindulásával otthonunk levegője is szárazabbá válik. Szellőztessünk legalább naponta kétszer. A köztes időben pedig használjunk párásítót, vagy tegyünk egy tál, előzetesen felforralt vizet a radiátorra, hogy pótoljuk a levegő nedvesség tartalmát, ami segít megőrizni bőrünk hidratáltságát is.

 

 


Hírek

Velashape kezelés

Velashape kezelés

Akciók

Ada a karcsúsító Velashape kezelésen járt!

tovább

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

Újdonságok

Dombóvári Vanda hárompontos arcemeléssel szépült.

 

 

tovább

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

Hírek

Polgár Tünde kipróbálta a lézeres szőrtelenítést!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-19 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni