Hogyan tisztítsuk az arcunkat otthon? 1. rész

A korlátozások miatt a kozmetikákba, szépség centerek kezeléseire ritkábban jutunk el és ezt bizony az arcunk, bőrünk is megsínyli.

Amíg helyre nem áll a világ rendje, addig sem szabad elhanyagolnunk arcunk ápolását. De ne ijedjünk meg, az otthoni arcápolás bárki számára könnyen elsajátítható. Az a legjobb, ha az otthoni arcápolás a napi rutinunk részévé válik. Íme, néhány tipp, hogy hogyan tisztíthatjuk és ápolhatjuk arcunk bőrét otthon is.

Az otthoni arcápolás első lépése az, hogy beszerezzük az ehhez szükséges eszközöket és termékeket. Itt fontos szakember tanácsára hagyatkoznunk, hiszen a bőrünk típusához igazodva ők tudnak számunkra megfelelő készítményeket ajánlani. Persze a milliókat érő kozmetikai gépek tudását és hatásosságát nem fogjuk tudni otthon is produkláni, de azért sokat tehetünk a szinten tartásért otthon is.

Az otthoni arcápolás akkor a leghatásosabb, ha rendszeresen szakítunk időt rá, és ha a megfelelő készítményeket a megfelelő módon alkalmazzuk. Már napi 20 perc törődés is elegendő ahhoz, hogy bőrünk átvészelje ezt az átmeneti időszakot. Így érhető el a várható legjobb eredmény.

Az elhalt hámsejtektől és szennyeződésektől megtisztított ragyogó és táplát bőr. Ha megvannak a megfelelő eszközök, jöhet is a tisztítás. Alaposan mossuk meg az arcunkat arctisztítóval, vagy arclemosóval majd egy puha törülközővel szárítsuk meg. Kerüljük a túl forró víz használatát, mert az kiszárítja a bőrünket. A további lépéseket cikksorozatunk második részében foglaltuk össze.


Hírek

Velashape kezelés

Velashape kezelés

Akciók

Ada a karcsúsító Velashape kezelésen járt!

tovább

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

Újdonságok

Dombóvári Vanda hárompontos arcemeléssel szépült.

 

 

tovább

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

Hírek

Polgár Tünde kipróbálta a lézeres szőrtelenítést!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-19 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni