Hyaluronsav és ránctalanítás, kéz a kézben

A hyaluronsav egy nagyon népszerű töltőanyagként ismert a ránctalanításban, ami szinte csodákra képes. Öregedésgátló összetevőként vízmegkötő tulajdonságáról híres, így számos kozmetikum előszeretettel használja. De mi is az a hyaluronsav?

A hyaluronsav egy speciális szerkezetű és nagy súlyú cukormolekula, amely megtalálható az emberi szervezetben is. Tulajdonképpen ez az anyag felelős a bőr feszességéért, rugalmasságáért. Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy ha ez az anyag megtalálható a szervezetben, miért van szükség a pótlására. Sajnos az öregedési folyamatban egyre kevesebb hyaluronsav termelődik szervezetünkben. Ugyanakkor genetikai sajátosságokból adódóan nagyon változó, hogy valaki már a húszas éveiben, vagy csak harminc, negyven év felett szorul rá a különféle ránctalanító termékekre, beavatkozásokra.

A kozmetikumokkal szemben az injekciózható feltöltések azért váltak népszerűvé, mert kevés anyagi befektetéssel gyors és látványos javulást eredményeznek. Nagyon sok nőt zavarnak a szem és az ajkak körüli finom ráncok, amelyek sajnos kozmetikumokkal nem eltüntethetők. Bár az injekciózható feltöltés is csak ideiglenes megoldás, akár egy évig is lehet élvezni az eredményét.


Hírek

Velashape kezelés

Velashape kezelés

Akciók

Ada a karcsúsító Velashape kezelésen járt!

tovább

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

Újdonságok

Dombóvári Vanda hárompontos arcemeléssel szépült.

 

 

tovább

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

Hírek

Polgár Tünde kipróbálta a lézeres szőrtelenítést!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-19 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni