Kézápolás

Manapság egyre több olyan embert lehet látni, akik a koruknál sokkal fiatalosabb, ragyogóbb és simább az arcbőrrel büszkélkedhetnek. Csak az arcuk láttán több évet is letagadhatnának. De ha megnézzük a kezüket, látszik, hogy a fiatalos arcbőr egy remek ránctalanító kezelés eredménye csupán. Akit nem csak az arca, hanem az egész testének összhatása érdekel, mindenképpen foglalkoznia kell a kezei állapotával is. A kezünk a legfontosabb segítőnk a mindennapi teendők során és nagyon sok káros hatásnak van kitéve, amik mind hozzájárulnak a kéz az idő előtti öregedéséhez.

Az egyik ilyen hatás akármilyen furcsa, a kézmosás. A túl gyakran és nem megfelelő szappannal végzett kézmosás száríthatja a kéz bőrét, amitől ráncos és durva tapintású lesz. A szárító hatás a téli időszakra különösen jellemző, hiszen a benti száraz meleg és a jóleső forró fürdők mind szárító hatással vannak a bőrre.

 Az UV ártalmakról sem szabad megfeledkezni, ugyanis a kezünket sokszor elfelejtjük megóvni a káros sugárzással szemben. Sok arckrém, ajakbalzsam és napszemüveg is UV védelemmel látja el az arcunkat és szemünket, de a kezünket aligha kenjük UV védős krémmel a strandon való naptej használattól eltekintve. Tehát a kézfejünk télen-nyáron szélsőségeknek lehet kitéve.

A probléma megelőzése mindig jobb, mint az utólagos kezelés. Ebben az esetben ne csak az arcunkra figyeljünk bőrápolási szempontból, hanem a kezünkre is. Próbáljunk bőrbarát termékeket használni a kézfejre, alkalmanként készítsünk tápláló kézpakolást, és ne feledkezzünk meg a kézfej naptejjel való bekenéséről. Ha pedig már úgy érezzük, hogy nem segítenek a felsorolt praktikák, érdemes VIVACE frakcionált mikrotűs rádiófrekvenciás kezeléssel, Erbium-YAG lézerkezeléssel vagy IPL villanófényes terápiával megpróbálkozni. A kezelések bizonyítottan eredményesen használhatók a kézfej rugalmasságának és szépségének helyreállításában.


Hírek

Velashape kezelés

Velashape kezelés

Akciók

Ada a karcsúsító Velashape kezelésen járt!

tovább

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

Újdonságok

Dombóvári Vanda hárompontos arcemeléssel szépült.

 

 

tovább

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

Hírek

Polgár Tünde kipróbálta a lézeres szőrtelenítést!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-19 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni